Battlefield: Bad Company 2 (2010)
PC / PlayStation 3 / Xbox 360 / Android / Apple iOS
single player / online
Ontwikkeld door Digital Illusions en Digital Legends
Uitgegeven door Electronic Arts
Battlefield: Bad Company 2 is het vervolg op Battlefield: Bad Company. De B-company gaat de strijd aan met de vijand in kleine dorpjes, de jungle en de ijzige bergtoppen. In Bad Company 2 heb je de keuze uit diverse voertuigen. Er zijn vele voertuigen beschikbaar om in te rijden, waardoor de shooter-gameplay ook erg gebaseerd is op teamwork. Met teams van vier kunnen diverse missies tot een goed einde gebracht worden. Daarnaast wordt het schademodel uitgebreid, zodat schuilen een stuk moeilijker is dan voorheen. Daarnaast kan de speler door middel van samenwerking speciale wapens en upgrades vrijspelen.
- nummer 197 in de top 250

Anyway, ook ik heb de demo gespeeld, evenals het eerste deel uit de Bad Company serie. En ik vind wederom de gameplay te traag. Ook met infantry heb ik het idee om met een tank te lopen. Animaties van andere voetsoldaten zien er nog steeds "Goldeneye" uit. En bovenal, als je MW gewend bent, voelen de wapens log en inpactloos aan. Ik zeg niet dat de gameplay van beide titels op elkaar moeten lijken, maar de manier waarop de wapens handelen moet in Bad Company beduidend soepeler en ik zou bijna zeggen met meer souplesse.
Hey een avatar van Omar Little?
Yes! Omar be robbin' them Barksdale dealers. All Robin Hood an' shit.
Ik vind persoonlijk ook dat de wapens en de manier waarop je beweegt soepeler moeten. Maar naar 't schijnt is een logge manier van bewegen veel realistischer

En die 'feel' van de wapens is gewoon wennen, wanneer iedereen massaal BF zou spelen op dit moment en MW:2 zou nu met een demo zijn gekomen zou dat weer ontzettend kut aanvoelen

Dus realisme kan geen fun zijn

Soms kan realisme fun zijn. In Operation Flashpoint: Dragon Rising was dat niet het geval

Maar in BFBC is het gewoon wennen. Ik ben er persoonlijk al aan gewend maar ik begrijp de mensen die er problemen mee hebben.
MW2's besturing voelt gewoon perfect aan. Ik heb veel problemen met MW2's multiplayer maar je kunt niet zeggen dat het niet goed bestuurt. Infinity Ward heeft daar lang op zitten werken. Om de 1 of andere reden hebben veel mensen problemen met hoe de wapens aanvoelen in Bad company.
Ik vind het geluid dan weer veel beter in Bad Company. MW2's geluid is zo overdreven en je hebt dat leuke echo effect nooit.
Draai eens een rondje om je eigen as in CoD en in Battlefield.
Dan merk je: in Battlefield voelt het veel meer alsof je met je hele lichaam beweegt. In CoD voel ik me altijd meer een supersnelle robot die in elke beweging tot staat is, veel onrealistischer dus.
Maar ik vind de demo heel erg lekker, het voelt gewoon heel erg aan als oorlog! Ik had van tevoren Band of Brothers gekeken, en ik Battlefield had ik echt ff zo'n gevoel van: WOW, dit doet me daaraan denken zeg. CoD vond ik een hele tijd leuk (100 uur speeltijd) maar dat voelt aan als prijsschieten (wie zal de meeste kills halen..?), dit is echt oorlog.

Heb vorige week weer wat COD gespeeld, maar daar voelt het een stuk minder goed om iemand neer te halen dan hier, dit is tenminste oorlog zoals PyrexVision het al zei. Echt een ongeëvenaard online slagveld

maar daar voelt het een stuk minder goed om iemand neer te halen dan hier
Precies wat je zegt. Bij een kill ben ik hier echt tevreden en het gevoel alsof ik de hele fractie een stapje dichterbij heb geholpen tot de overwinning.
Ik moet trouwens wel zeggen dat ik nog best goed sta in de demo: heb eigenlijk elke game wel een 7 ks
Een steen wat grafische afgebeeld is ligt er niet echt, maar zweeft.
Mij valt het misschien meer op omdat ik in de reclame wereld zit en in de kunst.
Het grafische is ook kartelig, je kan ook alleen maar de resolutie instellen meer niet.
verticale synchronisatie is niet instelbaar je moet dus net als de vorige battlefield versies i.n je driver instellingen de verticale synchronisatie forceren
Er zijn al veel hacks voor het spel, en dat is ook meteen te merken, helaas de multiplayergames zijn niet meer zo prettig te spelen zo.
In sommige games zitten fouten die de developers niet (of erg laat) oplossen. Dan is het nogal handig dat er hackers zijn die dit wel doen. Zonder de hack en mod community zou een game als Gothic 3 bijvoorbeeld nog steeds niet speelbaar zijn.
Ik bedoelde meer het hacken in multiplayer games. Aimbots, wallhacks enzovoort... Het modden vind ik fantastisch maar dat cheaten is wel een probleem.
daarom geef ik deze game 3.5

Daarnaast zijn de graphics indrukwekkender dan een MW2, vraag me af wat je dan wél mooi vind?
Van de playstation store gedownload en in het menu staat alleen opties en multiplayer .
Het moet `n speelbare demo zijn maar ik krijg hem niet aan de gang .
Meerdere met dit probleem.
Ik weet het het is officieel niet uit maar ik heb hem.
Heb alles op hoog staan.
Maar het grafisce vindt ik maar matig bv sneeuw is egaal wit erg plat en de blaadjes enz erg kartelig.
COD 4,5, 6 zijn de grafics veel beter

retail.
Je wordt echt niet opgepakt, hoor.
Je zou toch een goed systeem moeten hebben om alles op high te kunnen spelen.
Terwijl de grafics veel slechter is als COD serie, is dat erg vreemd.
Met de Singleplayer is CODMW2 ook beter dan deze game.
De game is ook klein in data, de data bedraagd 5 gig.
Inc multilanguage, zou je dat eraf halen behalve Engels dan blijft er 4 gig over.
CODMW2 is 3 x groter in data
Letop de singleplayer is een verhaal spel zoals codmw2, dus geen vlaggetjes veroveren.
mensen die de playstation hebben weten het wel met de Battlefield Bad Company 1.
Deze was namelijk niet op de PC verschenen.
Toch alleen maar mooi dat het een kleine game is! Scheelt weer ruimte.

En het is een aanrader, maar je had gewoon de demo moeten spelen (nu te laat..) dan had je het voor jezelf kunnen bepalen