No More Heroes 2: Desperate Struggle (2010)

Nintendo Wii / Nintendo Switch / PC

Ontwikkeld door Grasshopper
Uitgegeven door Ubisoft, Rising Star, Marvelous en Xseed

No More Heroes 2: Desperate Struggle is het vervolg op No More Heroes en wederom is Travis Touchdown de hoofdrolspeler. In de game bevindt Travis zich onderaan de ranglijst van de huurmoordenaars van de UAA (United Assassins Association) en moet zich op zien te werken naar de nummer één-positie. Opnieuw moet Travis het opnemen tegen verschillende vijanden met behulp van zijn twee lichtzwaarden.

avatar van TruePimpTingle
Ziet er erg goed uit, met de 8-bit minigames, en zelfs de mogelijkheid om met shinobu te spelen.

avatar van -marco-
Hier kijk ik erg naar uit. Met name vanwege het werk van suda51als de topper Killer7 en de 1e no more heroes!

Deze game zal gebruik maken van de wii-motion+ en een grotere open wereld bevatten.

ook zal er eindelijk rood bloed vloeien ipv het zwart gekleurde spetters!

Daarnaast zal de game weer typische suda51 momenten kennen!

Laat maar komen, helaas pas feb 2010!

2010 pas? Jammer. Ik kan ook niet wachten

avatar van -marco-
Moet bijna uitkomen nu toch?

-marco- schreef:
Moet bijna uitkomen nu toch?

Ergens in April

kan iemand mij vertellen of dit deel wel bloed zit.?
want het eerste deel zag je alleen maar zwart witte blokjes

avatar van Princess Piranha
Volgens mij ging dit deel geen censuur bevatten.

Danil schreef:
kan iemand mij vertellen of dit deel wel bloed zit.?
want het eerste deel zag je alleen maar zwart witte blokjes

Komen twee versies op de markt censored en uncensored.

Naar mijn weten krijgen wij in europa de uncensored versie! ( op duitsland na denk )

avatar van kaholiic
Die Duitsers toch!

avatar van TruePimpTingle
Het verbaast me dat nog steeds niemand deze game heeft gespeeld.

avatar van Princess Piranha
Ik wil eerst deel 1 nog spelen. Maar deze game staat zeker op mijn 'want to play' lijstje.

avatar van TruePimpTingle
deel 1 is zekers de moeite waard, ik vraag me alleen af of deel 2 de bizarheid kan overtreffen van het eerste deel.

"TAKE OFF YOUR CLOTHES! NOW!" -Thunder Ryu

Hé! Zoiets zat ook in The World Ends With You

avatar van snakesonic
Deel 2 is een tegenvaller ten opzichte van deel 1.

snakesonic schreef:
Deel 2 is een tegenvaller ten opzichte van deel 1.

Oh, hoezo?

avatar van -marco-
Heb hem maar besteld, verwacht hem morgen! Ben benieuwd of hij deel 1 overtreft!

Suda51 en Grasshopper heb ik hoog in het vaandel staan, dus verwacht er veel van!

avatar van -marco-
Ben nu ff opweg en damn wat een heerlijke grasshopper game is dit weer zeg.

Heerlijk freaky, overdreven, goede soundtrack, lekker hack en slash.

De karakters zijn ook weer top, moest echt een paar keer hardop lachen.

Om in travis zijn woorden te spreken AWSOME!

Ga weer snel verder.

Oh ja, die 2d mini games zijn echt oldschool!!

Goddamn legendarisch moment wanneer:

Na het verslaan van boss matt helms verschijnt er een klein naakt jongetje ten toneel ( is al bizar toch ? ), welke zegt I'm gonna kill you. Travis antwoord echt heel droog What you say ( te grappig ), maar dan zonder blikken of blozen schiet Sylvia dat kind door het hoofd. Echt ijskoud, te grappig maar ook shokking, haha. 1 van mijn beste spel momenten in history

Grasshopper

avatar van -marco-
Game zojuist uitgespeeld en heel vet weer!
Dikke 4 * waard.

Pluspunten:
Vette stijl, anima, manga, freaky, weird, controls, story, sexy, 2D minigames etc etc.

Minpunt:
Misschien ietwat aan de korte kant.

Oh ja, die laatste muscle lvl bij je trainer is niet normaal zo hard!

Ps: weinig stemmen voor deze game, geen liefhebbers?

-marco- schreef:

Ps: weinig stemmen voor deze game, geen liefhebbers?

Naja, de eerste No more heroes was al een vrij "underground" game, dus een sequel zal dan wel nog minder bekendheid krijgen.
Ik zelf heb de eerste wel gespeeld, maar vond de gameplay toch een beetje te simpel...daarin tegen waren de personages en het verhaal erg geniaal.
dus ik ben enigsinds wel geinteresseert in dit 2de deel.
maar ik denk dat ik nog wel even wacht tot de prijs wat gedaald is.

avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
geplaatst:
Deze game heb ik meerdere keren op de PC geprobeerd, maar het crashed steeds na 15 minuten en heb hierdoor te vaak stukken opnieuw moeten doen, om er nog zin in te hebben. Zelfs na forums af te zijn gegaan, die tips geven om crashes te voorkomen, wilt het nog steeds gebeuren. Over een tijdje de Switch port eens proberen om te zien of die versie beter presteert, want wat er was zag er goed uit! Geen open world meer, de minigames ("banen") zijn leuke 8-bit spellen en ditmaal duurt het langer voor het zwaard herladen moet worden.