DC Universe Online (2011)

PC / PlayStation 3 / PlayStation 4 / Nintendo Switch
online

Ontwikkeld door Sony
Uitgegeven door Sony

DC Universe is een online MMORPG, waarin je een eigen superheld kan ontwerpen, waarmee je vervolgens de goede of slechte zijde kan bijstaan. Zo kun je bijvoorbeeld Superman een handje helpen, of een plan opzetten om hem te vernietigen. In DC Universe speel je samen met een aantal andere spelers een rol in het grote online DC- universum en kun je het tegen andere groepen superhelden of schurken opnemen.

avatar van Mafurios
Ik vind superhelden MMORPGS een leuk idee het enige probleem is dat je altijd zo zwak bent in vergelijking met de superhelden uit de TV series en als je even sterk zou zijn dan zou het weer niet werken omdat het dan gewoon oneerlijk word... (bijvoorbeeld superman tegen batman wie zou dat nou toch winnen) Maar neem nou even Champions en City of Heroes je vecht altijd maar tegen kleine groepjes tegenstanders en bijna nooit tegen een super lompe aardsvijand of iets dergelijks, het voelt gewoon alsof je zwakker bent dan een held uit Kick-Ass. ( Kick-Ass (2010) - MovieMeter.nl )

avatar van Mafurios
Hij is nu beschikbaar op playstation network je moet wel PSN Plus hebben om hem te kunnen spelen.

Ik ben hem nu aan het downloaden zal wel laten horen wat ik ervan vind.

(mijn eerste console mmo )

avatar van Mafurios
Heb hem nu een paar keer gespeeld en het is best een leuk spel de missies zijn redelijk boeiend misschien iets aan de lange kant en een beetje de standaard kill dit, kill dat quests maar wat ik juist goed vind in deze game is dat je ook solo instances, group instance, pvp battlegrounds, outdoor pvp, legend pvp (hier kun je als een DC held spelen) en natuurlijk comic achtige filmpjes hebt die er echt zwaar vet uitzien.

De items die je vind veranderen ook je uiterlijk maar dit is optioneel, je kan dus gewoon altijd je eigen looks samenstellen zonder daarvoor slechtere uitrusting te moeten gebruiken omdat een item er echt voor geen meter uitziet ofzo. alle looks van items die je 1 keer gebruikt hebt blijven altijd bewaard.

Het enige wat ik een beetje jammer vond was dat je bij de character design het lichaam zelf totaal niet kan aanpassen je kan alleen kiezen uit large medium of small build. als je speelt voor character design is City of Heroes (2004) of Champions Online (2009) een betere keuze.

avatar van Sh0cK
Weet niet wat ik hiervan denken moet..eerst even wat trailers bekijken en een demo downloaden als die er is, dan zie ik wel.

avatar van Emahef
Het idee spreekt me wel aan, alle superhelden in een groot spel.
Alleen hier zijn al duizenden soorten van.

We moeten nog maar even wachten!

avatar van jellecomicgek72
En dan wel alvast stemmen?

avatar van rockgamer
die stem moet verwijderd worden inderdaad

avatar van ilovePS3
0,5
ik speel al een tijdje dc universe op mijn pc. de helden maken vind ik cool. maar het spelen zelf vind ik nogal saai door deze game te spelen weet ik dat ik niet zo voor online gaming ben maar battlefield 2 voor op ps3 vind ik wel cool online vooral met die grote mappen

ik vind deze game zo slecht ik geef maar een 1

AvMerode
Deze game is nu helemaal gratis, de download duurt alleen extreem lang, ben nu al anderhalf uur aan het downloaden en hij is nog maar bij 20%
Dus laat je ps3 een lange tijd aanstaan zou ik zeggen.

De game lijkt me wel wat, veel geduld is wel nodig.
PC heeft zoveel gratis mmo games, vooral met vindictus (1 van de beste gratis pc mmo's out there), dus het werd wel eens tijd voor een gratis ps3 mmo.

Premium en Legendary is wel betalen, dan krijg je dus iets meer extra.

Maar voor de rest is de game gratis, free to play is vanaf 1 november in werking gegaan.

AvMerode
Download duurde 5 uren en koste me 18GB aan Harde Schijf ruimte.
Het is erg repetitief en saai, ik heb op dit moment PVP systeem ingesteld, kon nog iets kiezen, weet alleen niet wat dat is.
Heb alleen maar fetch quests die eindeloos duren, plus het mannetje dat ik nu heb ingesteld kan op gebouwen lopen wat er overigens erg debiel uitziet.

Ongelofelijk dat je hier eerst voor moest betalen, moest in feite gelijk gratis, maar goed.
PC heeft veel betere gratis mmo games zoals vindictus en Dragon Nest etc.

avatar van jellecomicgek72
Helemaal gratis dus nu? Ga hem nu ff binnenhalen, zal wel niet veel bijzonders zijn idd maarja je weet nooit...

avatar van Dark Lord Andrew
Het is wel lachen, maar zoals ilovePS3 al zei vind ik ook het helden-maken het enige leuke hieraan.

avatar van Black Adas
Het is echt zo'n spel dat je moet liggen. Je vindt het leuk of je vindt er geen bal aan.

avatar van ilovePS3
0,5
nog wat gespeeld na 5 minuten al weer gestopt wat is er hier nu in godsnaam leuk aan, ik moest maar een
anderhalf uurtje downloaden