Cake Mania 3 (2008)

Android / Nintendo DS / PC / Apple iOS / Macintosh
Simulation

Ontwikkeld door Sandlot Games en Digital Embryo
Uitgegeven door Sandlot Games, Majesco en Oberon

Terwijl Jill zich nerveus voorbereidt op haar lang verwachte trouwdag, slaat de rampspoed toe als een mysterieuze, vergeten tijdsvervormer op de aarde neerstort en in stukken spat. Jill’s geliefde familieleden snellen toe om de stukken op te rapen, maar worden plotseling in een reis door de tijd geschoten. Om te zorgen dat de bruiloft gladjes verloopt, moet Jill zelf naar afgelegen perioden in de tijd reizen, van het oude Egypte en het revolutionaire Frankrijk naar een onbekende toekomst waar alles mogelijk is, en haar cakebakpraktijken tentoonspreiden aan verschillende lokale bewoners om zo te zorgen dat haar gasten terug zijn voordat de ceremonie begint!

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.