menu

Star Ocean: Second Evolution (2008)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

PlayStation Portable
RPG
single player

Ontwikkeld door TOSE
Uitgegeven door Square Enix

Star Ocean: Second Evolution is de remake van het tweede Star Ocean-deel dat oorspronkelijk op de eerste PlayStation uitkwam. In Second Evolution sta je in de schoenen van een jonge officier van de Federation, die uit het niets getransporteerd wordt naar een mysterieuze planeet, waar hij wordt vereerd als de Hero of Light. Hier begint jouw reis en het grootse verhaal, waarbij het aan jou is om het zojuist ontdekte ras te redden van hun ondergang.

zoeken in:
avatar van Vincentvalentine
Zijn er verschillen tussen het Playstation deel en deze PSP remake?

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Behoorlijk wat nieuwe content en oppoetsing:

Second Evolution features new content (many skills were completely remade, as well the combat system being slightly refined), including a new playable character, 13 new endings, new voice actors and extensive amounts of new, fully voiced dialogue.

En vooral: Production I.G provided new artwork and animated cutscenes for the game.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:33 uur

geplaatst: vandaag om 18:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.