SpongeBob SquarePants: SuperSponge (2001)

Game Boy Advance / PlayStation
Action / Platform

Ontwikkeld door Climax Group
Uitgegeven door THQ

Het is Patrick's verjaardag, en SpongeBob wil hem het beste cadeau ooit geven: een foto met de handtekeningen van zijn favoriete superhelden: Meerminman en Mosseljongen. Maar de helden willen niets meer dan SpongeBob weg hebben, dus sturen ze hem weg om taken uit te voeren in Bikinibroek. Speel als SpongeBob om de taken tot een goed einde te brengen en zo Patrick's cadeau te krijgen.

avatar van PC.ENGINE.FAN
In 2001 had ik nog nooit van spongebob gehoord. Hij ziet er eigenlijk ook meer uit als een blok goudgele gatenkaas eerlijk gezegd. De gba game van Supersponge vond ik toen een erg mager platformertje waar honderden matige side-scrollers dit al voor gingen. Nu ben ik hem wat beter gaan waarderen. Het is nog steeds een zééér karig spelletje, maar die korte leveltjes met, leuke deuntjes en afwisselende gameplay is net genoeg voor me om hem af en toe weer te spelen..