Agarest: Generations of War (2007)

Alternatieve titels: Record of Agarest War | Agarest Senki

PlayStation 3 / Xbox 360
Strategy / RPG

Ontwikkeld door Idea Factory
Uitgegeven door Red, Compile Heart, Ghostlight en Aksys

In Aragest: Generations of War Kun je een party samenstellen met daarin verschillende strijders. Iedere strijder heeft zijn of haar eigen combo's welke tijdens de diverse quests tactisch ingezet moeten worden. Je kunt je party uitbreiden door middel van het 'Soul Breed' -systeem. Hierin date je met één van de prinsessen welke zich aandienen, en zorg je op deze manier voor nakomelingen. De kinderen krijgen de eigenschappen van zowel de vader als moeder mee.

avatar van ReMyTje86
Dit is echt een groot spel zeg. Ben pas bij de 2de generatie met 202 turns. Een turn ben je ongeveer 5 a 10 minuten kwijt alleen aan het battle (Nadeel tot nu toe) komt nog tussendoor verhaallijn en bijv. het smithen van een wapen en het behalen van je opdrachten en zo om later meer combo/skills te kunnen maken. (die zijn SUPER)

Dus ik ben voorlopig nog wel even bezig.

Ik richt vooral op Winkelwagentje nou weet je het nog

GamesMeter » Forum » De Site » Gebruikers » Wat heb je als laatste gekocht? 104
Winkelwagentje schreef:
Lekkere aankopen allemaal.

Jij kan er nog even tegenaan Remy! Ik ben benieuwd wat je van Agarest War vind. Als 'ie voor een zacht prijsje te krijgen is wil ik 'm misschien ook wel hebben.

Ik vind het toe nu toe wel een leuk spel, maar ik was er niet meteen aan begonnen en ook niet in een ruk door gespeeld. Ik vind dat ik wel de tijd moet vrij maken om dit spel te kunnen spelen.

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Goed om te horen dat 'ie wel leuk is. Zoveel tijd om te gamen heb ik niet, maar voor een budgetprijsje komt 'ie er zeker wel een keertje in. Ik las trouwens dat er inmiddels ook al weer een sequel is.

avatar van ReMyTje86
Klopt.

avatar van Bahamut Zero
Kan iemand mij vertellen waar dit spel te vinden is? Ik ben altijd op zoek naar RPG's voor de X-Box 360 maar ik heb deze titel nog nooit gezien, laat staan dat ik er ooit van gehoord heb. Is deze nog ergens te koop, want het spel stamt uit 2007. Alvast bedankt voor de info

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Volgens mij is alleen de PS3 versie in Europa uitgekomen. De 360-versie heeft wel een US-release gehad, dus je kan 'm altijd nog importeren.