Spectrobes: Origins (2009)

Nintendo Wii

Ontwikkeld door Genki
Uitgegeven door Disney

Rallen en Jeena eisen net als in de eerdere Spectrobes-games de hoofdrollen voor zich op, terwijl zij wederom op avontuur gaan, omgevingen verkennen, gevechten aangaan en op zoek gaan naar de zogenaamde Spectrobes, die Rallen en Jeena kunnen helpen tijdens hun reizen. Tijdens het spel krijg je meer te weten over verschillende geheimen uit het verleden, terwijl je met behulp van de Wii-afstandsbediening je daadwerkelijk bezig houdt met het uitgraven van de verschillende Spectrobes. Deze Spectrobes staan jou bij in gevechten tegen bijvoorbeeld de verschillende eindbazen die je tegenkomt, waarbij zowel snel als strategisch handelen cruciaal is om het gevecht te winnen.

avatar van DarthSolidKevin
Wat een uitmelkerij dat spectrobes.

avatar van ps3me
hoezo? (ik ken heel spectrobes niet)

avatar van DarthSolidKevin
Er zijn twee delen van op de DS en nu gaat het weer naar de Wii. Zo populair is het spel volgens mij ook niet. Mischien is uitmelkerij een te groot woord dat moet ik toegeven.