Vorig week binnen en gelijk in die week ook uitgespeeld inclusief de Platinum gehaald.
Wat het eerste opvalt als je de game opstart is dat je geen normale menu te zien krijgt, maar een worstelring met twee worstelaars waar je je moves en de verschillende technieken kunt oefenen. Verder is dit ook een leuke manier om vrienden en/of familie op een rustige wijze kennis kunt laten maken met het spel.
Wat mij nog meer is opgevallen zijn de vele creatie modes. Je kunt je eigen worstelaar creëren (was ook al zo in vorige delen, alleen hier veel uitgebreider), je kunt je eigen entrance maken, je eigen finishers en wat een goede zet is is om je eigen verhaal lijnen te maken.
Iedereen weet natuurlijk dat worstelen 'scripted' is en je hebt de keus uit alle spelpersonages (ook NPC), verschillende decors en ga zo maar door. Zo kun je de speelduur nog wat oprekken van dit spel.
Wat goed is, is dat je je eigen gemaakt worstelaar en/of verhaallijn kan uploaden, zodat andere mensen het kunnen downloaden en vice versa.
Een terugkerend onderdeel is de Road to Wrestlemania. Hier heb ik niks op aan te merken, Wel leuk is dat je je eigen gemaakt worstelaar kan gebruiken in de Road to Wrestlemania met een extra grappige verhaal en licht Nederlands tintje op het eind. Vogeltjesdans.
De graphics zijn oké, niks op aan te merken. Alleen jammer dat ze dat niet veranderd hebben ten opzichte van vorig jaar.
De muziek is ook wel oké. De soundtrack bestaat voornamelijk uit de themes van de worstelaars en wat rocktracks.
Al met al is dit een zeer geslaagde game en zeker de beste SMACKDOWN! vs RAW game die ik tot nu toe heb gespeeld.
4, 0 Sterren van mij.