Klopt, die anti-piracy beveiliging is erg vervelend en heb ik al last van ondervonden.
Was net 20 minuten bezig met een missie, toen ik een error kreeg "connection lost"... ik alt-tab, en jawel hoor: alles werkt prima. Torrents, msn, alles....hooguit een hele kleine spike waarin de connectie uitviel voor een halve seconde.
Resultaat: 1 uur vermoeiend gamen verder....missie gehaald --> stuurt hij me terug naar het menu en is het niet opgeslagen. Nog een keer doen...
De idioot die bedacht heeft dat een brave burger en liefhebber van de reeks hier geen last van heeft is dus onzin. Je hebt er wel af en toe echt last van het is ontiegelijk slecht voor je humeur

Ik snap echt niet wie ze hier nou mee willen benadelen, tenminste hoe ze dat denken te bereiken.
Minpunten game: Geen sterke single player, geen stabiele engine, vervelende beveiliging, teveel verschillende units die eigenlijk hetzelfde zijn, geen sterk level design of mooie sfeervolle gdi/nod/tiberium speelvelden, onoverzichtelijk, geen inspiratie, niet opgebouwd vanuit een C&C perspectief (gameplay/muziek/sfeer/humor), geen lange levensduur. Prijs / kwaliteit verhouding is niet waardeloos, het is haast niet van toepassing.
Pluspunten: Het is een spel en je kan het spelen?
De gameplay heeft wel potentie, maar niet in deze uitvoering...en niet in deze franchise. Dat was gewoon een blunder
Dit spel is voor mij momenteel HET argument waarom downloaden al volkomen legaal IS. Niet wettelijk, maar wel maatschappelijk en cultureel... Een ijzersterk wapen tegen bedrijven die vertikken zich aan te passen aan de consument en vol blijven houden dat het hun recht is om ons bagger verhuld als "de hit van 2010 die je niet mag missen" aan te smeren. Na 10 jaar opgelicht te voelen zoekt men een alternatief dat betrouwbaarder is dan een demo of een review...
Bah. Wat een zielloos spel zeg. En wat genant voor EA eigenlijk, dacht dat ze hun bestaan wilden beteren zeker nu ze nogsteeds krap bij kas zaten? Anyway ik ben blij dat ik hier geen cent aan heb uitgegeven, maar 2 bol.com bonnen die ik nog van mijn werkgever had gekregen een tijdje terug.