Pokémon Pinball: Ruby & Sapphire (2003)

Game Boy Advance / Nintendo Wii U
Pinball

Ontwikkeld door Jupiter

In dit Pokémon spel is het de bedoeling Pokémon te vangen in een flipperkast. Het is uiteindelijk de bedoeling om alle Pokémon uit Ruby en Sapphire te vangen. Je kunt dit bereiken door ze te vangen en later ook nog te laten evolueren. Ook zijn er speciale bonus levels waar je legendarische Pokémon tegen kunt komen.

avatar van DarthSolidKevin
één van de beste flipperspellen die ik ooit heb gedaan! Erg verslavend om je pokedex helemaal vol te krijgen. Ik heb nu in totaal 195 pokémon te pakken . Gewoon super 4*.

turbothijd
Een beter flipperspel voor je gameboy zul je niet vinden

avatar van PC.ENGINE.FAN
2,0
Zeer teleurstellend, ik weet niet meer waarom. Had hem voor de GBA direct uit Canada besteld, maar dacht even dat de cartridge defect was toen ik zag hoe langzaam de balsnelheid is. Ook als ik die op fast zet in het optiescherm gaat dit veel te traag. Het helpt ook niet door al die animatie die het spel ophoudt. Die suffe bejaardenmuziek drukte de vinger ook hard op de zere plek. Het is duidelijk dat dit echt voor Pokemon "collect them all" fans moest zijn.