menu

M.U.L.E. (1983)

mijn stem
geen stemmen

Atari 400/800/XL/XE / Commodore 64/128 / MSX Series PC / Nintendo Entertainment System
Strategy
single player / multi player

Ontwikkeld door Ozark
Uitgegeven door Electronic Arts en Ariola

M.U.L.E. is een oefening in de economische stelling van vraag en aanbod. Je hebt de keuze uit verschillend rassen, waaraan verschillende voor- en nadelen verbonden zijn. Centraal staat het verwerven van zogenaamde M.U.L.E.'s (Multiple Use Labor Element) om zo natuurlijke hulpbronnen te kunnen ontwikkelen en oogsten. Afhankelijk van hoe de M.U.L.E. is samengesteld kan deze gebruikt worden voor het oogsten van Energy, Food, Smithore of Crystite. Spelers moeten de gulden middenweg zoeken tussen vraag en aanbod van deze elementen.

zoeken in:
RetroNaudts
Alleen al om zijn onschatbare waarde in de gameswereld is M.U.L.E. 5 sterren waard

Muggsy
Haha, die Naudts toch, idd zeer goed werk geleverd door die man...euhm...vrouw. Zeer revolutionair, zelfs in de persoon van de game designer.

RetroNaudts
Jammer genoeg is Dani Bunten gestorven ten gevolge van longkanker

Gast
geplaatst: vandaag om 08:08 uur

geplaatst: vandaag om 08:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.