Mortal Kombat: Deception (2004)

Nintendo GameCube / PlayStation 2 / PlayStation Portable / Xbox
Fighting

Ontwikkeld door Midway
Uitgegeven door Midway

Krijger Shujinko krijgt van de oude meesters van Mortal Kombat de taak om de Kamidogu te bemachtigen, een aantal schatten verborgen in de werelden van de oude goden. Hij komt erachter dat de meesters van Mortal Kombat Shunjinko hebben gebruikt om de drakenkoning Onaga te doen ontwaken. Een aantal krijgers gaan de strijd aan met deze drakenkoning.

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Dit vind ik een erg goed MK deel. Veel leuke personages met toffe fatalities. Ook het 3 stijlen vechtsysteem is erg tof, zeker als je die zieke keilange combo's eruit tevoorschijn weet te toveren. Bovendien ziet het er erg mooi uit en is het lekker bloederig zoals een MK game hoort te zijn. Sub-Zero is nog steeds mijn favoriete personage en hij heeft hier ook wel een erg tof pakkie aan .

Dat rondrennen met Shujinko en muntjes verzamelen voor de koffins is ook wel grappig gedaan. Als stand alone game zou het niet zo best zijn maar als extra is het erg leuk, en je moet toch op een manier al die koffins open zien te krijgen. Ook chess kombat en puzzle kombat vind ik erg leuk, die laatste vooral ook tegen vrienden die niet tegen mij durven te vechten omdat ik er veel te goed ben .