Mortal Kombat: Armageddon (2006)

PlayStation 2 / Xbox / Nintendo Wii
Fighting
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Midway
Uitgegeven door Midway

De woede en kracht van het Mortal Kombat toernooi hebben ervoor gezorgd dat de realms op de randen van destructiie staan. Elke krijger is opgeroepen in dit epische gevecht om te bewijzen wat ze waard zijn. Om te overleven moeten ze vertrouwen op hun kracht en hun manier van vechtten...

avatar van Metalfist
Buiten het bijzonder mooie tussenfilmpje vind ik niet zo veel aan deze game, okee je mag met alle bazen spelen uit de vorige spelletjes maar die zijn zo traag en log dus dat betekent dat ze dik tegenslagen. Al zag Liu Kang er echt wel cool uit in dit spel

2.5*

gaymer
De eerste redelijk goede vechtgame op de Wii. Alleen jammer dat er geen online-modi aanwezig is en je kan 'm beter met een NGC-controller spelen dan met de Wii-mote. De nieuwe Kreate - a - fatality is ook erg teleurstellend. Geef mij maar de oude fatalities.

3,0 stars

avatar van Ga_me_bre_aker
Goed dat je erg veel poppetjes hebt

avatar van Metalfist
Poppetjes? Bedoel je de characters?

Een beetje een twijfelgeval dit Armaggedon. Aan de ene kant is het grote aanbod aan karakters en arena's zeker een pluspunt, alsook de Kreate A Fighter optie. Motor Kombat is leuk voor een keertje maar meer ook niet. Negatief is dan weer het gebrek aan een echt einde (enkele regeltjes vervangen toch geen filmpjes/artwork) voor de karakters en ronduit slecht en een echt gemis zijn de fatalities.

Beter dan de originele 2d Fighters (die ik altijd relatief matig heb gevonden in vergelijking met SNK en Capcom fighters) maar niet zo goed als Deception of Deadly Alliance. Eigenlijk vooral de moeite met twee spelers.

avatar van ps3me
erg leuk dat je zelf een fighter kunt creëren etc, maar de verhaallijn is echt bagger.

kunt iemand mij vertellen hoe je aan wapens zoals messen en pijl en boog komt in konquest(verhaallijn) want dat zie je in de trailer van konquest maar dat kun je helemaal niet krijgen en ik ben er al voorbij en heb ht nog niet weet iemand dat???

avatar van gamefreakske
nice game

zware tegenvaller toen ik deze game kocht.
die fatalities...tja dat zijn geen fatalities.

soul_edge schreef:
zware tegenvaller toen ik deze game kocht.
die fatalities...tja dat zijn geen fatalities.

Valt echt wel mee hoor, ik had het alleen liever iets meer in de stijl van Shoalin Monks gezien.

Ik had liever de Fatalities zoals in MK 2 en 3, maar dan betere graphs.

soul_edge schreef:
Ik had liever de Fatalities zoals in MK 2 en 3, maar dan betere graphs.

Ja, had beter geweest... misschien de volgende keer

ps3me schreef:

Is er wel een verhaal, wat een ongeloofelijk k*tspel is dit.. vind de fatalities erg moeilijk te doen en je eigen poppetje maken is niet bijzonder en stom.

Goeie Mortal Kombat game, alleen ik vind hem minder
goed dan het prachtige Deception. Het is wel erg vet
dat je met elk mk character kan spelen! . Alleen de
gameplay is iets minder fijn, de fatalities zijn niks bijzonders
(elk character heeft exact dezelfde fatalities! ), en
dit deel heeft ook geen hara-kiri's, en de game heeft heel
erg weinig extra content( zeker vergeleken met
Deadly Alliance en Deception), Kreate a Fighter is dan wel erg
leuk en goed gedaan , en ik heb dit mk deel ook voor een
lange tijd gespeelt( en ja, ik heb ook dit deel heel af en toe
samen met mijn moeder gespeelt! . Mijn moeder heeft
voor de rest helemaal niks met spelletjes, maar Mortal Kombat
vind ze wel erg leuk! .

3,5/5.

Dr. Salvador
Verhoogd met een 0,5 ster. Ik vind een paar kleine dingetjes minder dan in Deception, en soms wel een beetje storend. Maar het vechten zelf ( en daar gaat het om ) is echt geweldig!. Elk MK character is speelbaar, en dit spel is net als Deception oneindig veel plezier!. Een echte topper. Ik vind het de een na beste MK die ik heb gespeeld!. Ik heb er nog wel een paar gespeeld.

1. Deception = 4,5
2. Armageddon = 4,0
3. Deadly Alliance = 3,5

Een van mijn favoriete series, en ik verheug me nu al vast op MK9!

{Review}

Wat een saai en vervelend spel. Ben waarschijnlijk ook één van de enige die dit spel op de Wii heb gespeeld. Hoop dat die op de PS2 beter is. Graphics echt zeer blokkerig en lelijk. Story mode voegt niks toe aan het geheel en wat is het saai. Gameplay valt dan nog wel mee, maar de Fatalities zijn echt enorm moeilijk te doen. En dit is eigenlijk het leukst van de reeks. Kreate a fighter is aardig gedaan, maar omdat het zo lelijk eruit ziet kan je bijna geen details ontdekken. Waardoor je niet kan genieten van je eigen gemaakte Character.

Conclusie:
Saai, vervelend en super lelijke game, die door vooral de Graphics naar beneden wordt gehaald.

Dr. Salvador
Vreemd, ik vond het een vette game, en een waardige afsluiter van het ps2 tijdperk!

1,5
Waardige afsluiter voor de PS2, slecht begin voor de Wii.

Dr. Salvador
Op de wii is de game sowieso al minder.

Opp de ps2 zeker plezier mee gehad!

avatar van FunkStarr
Erg jammer dat de klassieke besturing voor alle special moves totaal is veranderd en ook dat er eigenlijk gewoon te veel characters in zitten, de helft had er zo af gekund. Toch wel een vermakelijke game in de reeks.