50 Cent: Bulletproof (2005)
PlayStation 2 / Xbox
Ontwikkeld door Genuine
Uitgegeven door Vivendi Universal en Sierra
Samen met zijn G-Unit soldaten - Lloyd Banks, Young Buck en Tony Yayo - neemt 50 Cent het op tegen de meest machtige gangs in de stad en ontrafelt daarbij criminele en duistere samenzweringen. In deze urban action game speelt ook Dr. Dre een rol, als de "street-wise" oorlogsverteraan Grizz.
- nummer 19 in de flop 100

Ikzelf heb het nog nooit gespeeld. Ik denk dat, dat ook niet gaat gebeuren gezien de reacties van vrienden. Ik heb dit spel toegevoegd omdat ik wil zien of hier 'fans' zijn en om te kijken of jullie mij kunnen overhalen om dit spel te gaan spelen.
2.5/5! (dan ben ik nog mild geweest)
1 *
Oh sorry, ik wist niet dat je niet op games mocht stemmen die je niet had gespeeld.
Nou, weer wat bijgeleerd, zou ik zeggen.Wat is daar raar aan ? Je kan toch wel veel gameplay beelden van een bepaalde game hebben gezien en een bepaalde indruk hebben ?
Nou ik wil niet flauw doen, maar het is toch wel een beetje raar als je dat niet wist. Als 150 mensen in de winkel een spel zien van Baby Born en allemaal 0,5 stemmen (terwijl ze het niet hebben gespeeld) zodat het in de flop 100 komt, terwijl het eigenlijk een topgame is... Dan kun je met een gerust hard zeggen dat jou opmerking een béétje raar is.
Ik vind de cover erg lelijk!
Past zo te horen wel bij de game, dan...
En is het niet gewoon 50cent die lelijk is?

Vind de kaft eigenlijk wel een good likeness...

hele tijd maar met dat zeikerige domme stemmetje dat is waar ik het me het meest bij ergerden
2 * omdat ik het toch nog 20 minuten volhield
Alles werkte gewoon heel erg klote.
Bulletproof is en blijft de flop van de eeuw.0,5
Nog 93 jaar te gaan in deze eeuw dus zo'n statement maken op dit moment lijkt me behoorlijk overdreven.

whawhhwahaw
Moet echter wel zeggen dat de angstrillingen mij over de rug lopen als ik de spelomschrijving lees

ik vind het een heel goeie game
vooral dat ge met g-unit kunt spelen. en heel coole missies vind ik .
schandelijk dat het in de flop 100 staat echt.
50 cent had nooit moeten deelnemen aan de game industrie, en idd Samen met zijn G-Unit soldaten, wow wat een mietjes die g-unit en uiteraard 50 cent.
mietjes? doe normaal ge kent g-unit eens niet
mietjes? doe normaal ge kent g-unit eens niet
Ik hoef ze ook niet tekennen het zijn stelletjes wannabe rappers.
Zogenaamde Gangsters uit de Ghetto ze stellen niks voor.
Tupac dat was een ander verhaal die man had altijd wat te vertellen dat gewoon altijd ergens op slaat.