50 Cent: Bulletproof (2005)
1,34
(63)
PlayStation 2 / PlayStation Portable / Xbox
Ontwikkeld door Genuine en High Voltage
Uitgegeven door Vivendi en Sierra
Samen met zijn G-Unit soldaten - Lloyd Banks, Young Buck en Tony Yayo - neemt 50 Cent het op tegen de meest machtige gangs in de stad en ontrafelt daarbij criminele en duistere samenzweringen. In deze urban action game speelt ook Dr. Dre een rol, als de "street-wise" oorlogsverteraan Grizz.
- nummer 17 in de flop 100
geplaatst: 11 juli 2007, 19:41 uur
Grappig, mijn voorgevoel werd volledig bevestigd toen ik bij statistieken keek wie deze game heeft toegevoegd.

geplaatst: 11 juli 2007, 20:12 uur
YepYep ik heb het toegevoegd! zijn er vragen?
Ikzelf heb het nog nooit gespeeld. Ik denk dat, dat ook niet gaat gebeuren gezien de reacties van vrienden. Ik heb dit spel toegevoegd omdat ik wil zien of hier 'fans' zijn en om te kijken of jullie mij kunnen overhalen om dit spel te gaan spelen.
geplaatst: 11 juli 2007, 21:13 uur
Slecht spel. Gameplay werkt voor geen meter mee, en zo eentonig als de pest.
geplaatst: 11 juli 2007, 22:15 uur
50 Cent maakt een game en dat zullen we geweten hebben. De game heeft slechte gameplay, ondermaatse graphics... . Maar al zijn muziek zit er dus wel allemaal in. Dan heb ik het over al zijn clips, muziek die je op de achtergrond hoort terwijl je aan het spelen bent. Over het algemeen is de game gemiddeld. Je moet wel fan zijn van 50 Cent, anders is de game sowieso niet aan te raden.
2.5/5! (dan ben ik nog mild geweest)
2.5/5! (dan ben ik nog mild geweest)
geplaatst: 27 juli 2007, 18:41 uur
Wat een uitgemolken game is dit zeg. Ik heb een stukje van de game gezien en het ziet er niet uit. Allemaal vrij simpel, de gameplay is echt heel erg slecht en het komt over dat de makers het niet af konden krijgen, Erg slecht ,
1 *
1 *
BoordAppel (moderator)
geplaatst: 27 juli 2007, 18:43 uur
Een stukje van een game gezien hebben is niet genoeg reden om erop te mogen stemmen. Je zal het minstens zelf gespeeld moeten hebben. Haal je je stem zelf even weg?
geplaatst: 27 juli 2007, 19:11 uur
Oh sorry, ik wist niet dat je niet op games mocht stemmen die je niet had gespeeld. Mijn excuses..
geplaatst: 27 juli 2007, 23:03 uur
Foetsj_NL schreef:

geplaatst: 28 juli 2007, 13:37 uur
Wat is daar raar aan ? Je kan toch wel veel gameplay beelden van een bepaalde game hebben gezien en een bepaalde indruk hebben ?

Sims
geplaatst: 14 september 2007, 17:33 uur
Wat een kut argesief spel. Nummer 3 in de Flop 100? Kom op. Nummer1-flop100-spel: Brithney Spears speel ik nog liever dan deze verschrikkelijke shit.
Nou ik wil niet flauw doen, maar het is toch wel een beetje raar als je dat niet wist. Als 150 mensen in de winkel een spel zien van Baby Born en allemaal 0,5 stemmen (terwijl ze het niet hebben gespeeld) zodat het in de flop 100 komt, terwijl het eigenlijk een topgame is... Dan kun je met een gerust hard zeggen dat jou opmerking een béétje raar is.
Foetsj_NL schreef:
Squall Lionheart (moderator)
geplaatst: 12 oktober 2007, 00:05 uur
René. schreef:
Ik vind de cover erg lelijk!
Ik vind de cover erg lelijk!
Past zo te horen wel bij de game, dan...
En is het niet gewoon 50cent die lelijk is?

Vind de kaft eigenlijk wel een good likeness...
geplaatst: 23 oktober 2007, 18:56 uur
eenmaal gespeelt te hebben bij een neefje van me vond ik het inderdaad niet lekker werken maar bij mijn eerste indruk van de game leek het me opzich wel aardig grafisch ziet het er opzich wel redelijk uit maar jemig wat was die 50 cent irritant zeg
hele tijd maar met dat zeikerige domme stemmetje dat is waar ik het me het meest bij ergerden
2 * omdat ik het toch nog 20 minuten volhield

2 * omdat ik het toch nog 20 minuten volhield
geplaatst: 12 december 2007, 09:58 uur
Heel erg teleurstellend was de spel.
Alles werkte gewoon heel erg klote.
Bulletproof is en blijft de flop van de eeuw.0,5
Alles werkte gewoon heel erg klote.
Bulletproof is en blijft de flop van de eeuw.0,5
geplaatst: 12 december 2007, 10:03 uur
Nog 93 jaar te gaan in deze eeuw dus zo'n statement maken op dit moment lijkt me behoorlijk overdreven.
geplaatst: 19 december 2007, 15:59 uur
Naomi Watts schreef:

geplaatst: 28 januari 2008, 16:25 uur
Het lijkt mij ook echt een baggerspel, daarom zal ik dit spel dan ook nooit aanraken.
whawhhwahaw
whawhhwahaw
geplaatst: 28 januari 2008, 19:34 uur
Echt zo'n spel die alleen maar om de $ draait. 50 cent is altijd al een geldwolf geweest en dacht met dit spel wel weer ff een goeie oliebron opgegraven te hebben. Helaas voor hem, heeft hij nog minder verstand van videogames dan van normale nummers rappen
Moet echter wel zeggen dat de angstrillingen mij over de rug lopen als ik de spelomschrijving lees

RippedBone Dog
geplaatst: 29 januari 2008, 16:02 uur
50 cent had nooit moeten deelnemen aan de game industrie, en idd Samen met zijn G-Unit soldaten, wow wat een mietjes die g-unit en uiteraard 50 cent.
geplaatst: 9 februari 2008, 21:03 uur
wa is da hier?in de flop 100????
ik vind het een heel goeie game
vooral dat ge met g-unit kunt spelen. en heel coole missies vind ik .
schandelijk dat het in de flop 100 staat echt.
ik vind het een heel goeie game
vooral dat ge met g-unit kunt spelen. en heel coole missies vind ik .
schandelijk dat het in de flop 100 staat echt.
geplaatst: 9 februari 2008, 21:04 uur
RippedBone Dog schreef:
geplaatst: 10 maart 2008, 03:34 uur
hitman47 schreef:
mietjes? doe normaal ge kent g-unit eens niet
Ik hoef ze ook niet tekennen het zijn stelletjes wannabe rappers.
Zogenaamde Gangsters uit de Ghetto ze stellen niks voor.
Tupac dat was een ander verhaal die man had altijd wat te vertellen dat gewoon altijd ergens op slaat.