menu

Return to Mysterious Island 2 (2009)

Alternatieve titel: Return to Mysterious Island 2: Mina's Fate

mijn stem
3,12 (4)
4 stemmen

PC / Macintosh / Apple iOS
Adventure
single player

Ontwikkeld door Kheops
Uitgegeven door Microïds

Het tweede deel begint met het neerstorten van een helikopter die Mina uit het eerste deel had moeten redden. Ze overleeft deze crash maar zit opnieuw opgesloten op het eiland. Ze ontdekt dat een onbekende ziekte de planten en vervolgens ook dieren besmet. Mina onderzoekt het eiland om de bron van de besmetting te lokaliseren. De enige manier om het paradijs te beschermen is om het beschermingsschild aan te zetten. Maar als Mina besluit dit te doen zal ze, net als kapitein Nemo ooit deed, nooit terug kunnen keren naar de beschaving.

zoeken in:
avatar van mir
2,0
mir
Net even gespeeld, vind er echt niks aan, je raakt non-stop verdwaald en besturing met objectives is gewoon niet fijn. Wel mooi gemaakt, maar daar houdt het voor mij bij op, geen spel voor mij iig. *2

avatar van Delloo
3,5
Dit is best een leuk vervolg op Return to Mysterious Island 1. Als je van adventure games houdt natuurlijk. Het verhaal gaat door waar deel 1 geeindigd is. Ik kon een heel eind komen zonder walkthrough, maar op een gegeven moment wist ik echt niet meer waar ik het zoeken moest en werd het zoeken te frustrerend. De puzzels zijn wel erg leuk. Toch een aanrader.

avatar van Shangri-la
3,5
Veel moeilijker dan het eerste deel,
het eerste deel heb ik zonder walkthrough uitgespeeld bij deze had ik op het einde echt een walkthrough nodig.Bovendien vond ik het verhaal een stuk minder interessant.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:19 uur

geplaatst: vandaag om 15:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.