Dragon Ball: Revenge of King Piccolo (2009)

Nintendo Wii
Action / Platform

Ontwikkeld door Media.Vision
Uitgegeven door Bandai Namco

Dragon Ball: Revenge of King Piccolo speelt zich af in de setting van de oude animatieserie en laat je spelen als de nog jonge Goku. Je zult moeten verkennen en onderweg vele avonturen meemaken, van de Red Ribbon saga tot de King Piccolo saga. Naast een Story Mode kun je ook een VS Mode vrijspelen waarin je vrijgespeelde characters tegen elkaar kunt laten strijden.

avatar van ps3me
Ik denk dat dit echt een goed spel word!

avatar van Zuzuu
Mag ik vragen waarom je denkt dat het een goed spel wordt?

Zo kan ik weten wat ik er van kan verwachten.

avatar van ps3me
Zuzuu schreef:
Mag ik vragen waarom je denkt dat het een goed spel wordt?

Zo kan ik weten wat ik er van kan verwachten.

ik denk dat het een goed spel word omdat deze saga nooit goed is uitgelicht in een DBZ game, je ziet nu is een heel nieuw deel in DBZ. Daarom denk ik dat het goed word.

Tot nu toe leukste DB(Z) game die ik heb gespeeld.
Heel wat anders dan de andere DBZ spellen.
Tournament mode is wel moeilijk zeg.

avatar van rockgamer
ik vind dit echt de leukste dragon ball ( z ) spel ooit, ik ben erg grote fan van de dragon ball serie, de serie zonder de z erachter dus ( ook daarvan ben ik fan ) vandaar dat ik dit spel erg leuk vind.

in dit spel speel je goku toen ie nog klein was vanaf het heeele begin van het verhaal dus, waar hij bulma vind en op den duur krillin en gaat trainen met die schildpadmeester, dus ook het red ribbon leger en ook helemaal tot de king piccolo saga, als dit verhaal je niet trekt of als je het niet kent denk ik dat de game tegenvalt, voor mij is het gewoon leuk omdat ik het vet vind het verhaal na te spelen, ook komen de toernooien er weer in die bij het verhaal horen

met rond de 30 characters zit dat ook wel goed, al die mensen die aan het toernooi meededen kan je ook zijn, best veel dus

dus als je dit gedeelte van eht verhaal goed en leuk vind, raad ik deze game zeker aan ( 15 euro bij de dixons ) ken je dat gedeelte niet of vind je het minder dan raad ik deze game af, ookal is het voor 15 euro alsnog te doen, de gameplay is namelijk niet vernieuwend en de graphics niet super, als het je puur om het vechten gaat raad ik je tenkaichi 3 aan