The Flintstones: The Rescue of Dino & Hoppy (1992)

Nintendo Entertainment System
Platform

Ontwikkeld door Taito
Uitgegeven door Nintendo

De Flintstones en de Rubbles genieten van een mooie dag in hun tuin wanneer opeens Dr. Butler, met zijn tijdmachine, verschijnt en de huisdieren Dino en Hoppy meeneemt. Fred besluit de huisdieren te gaan redden, echter heeft Dr. Butler de tijdmachine vernietigd, waardoor niemand hem kan volgen. Het is aan Fred om alle onderdelen van de tijdmachine te vinden en Dino en Hoppy te bevrijden.

avatar van wiiplayer
Mijn eerste toegevoegde Game!
Meteen een topper. Wat een lol heb ik hiermee beleefd. Gewoon de meest fantastische Gameplay voor zijn tijd. Heerlijke levels, de grootste lol, al liep het op een gegeven moment wel vast ofzo...

Deze krijgt de volle 5*

avatar van Rujar
Was een beetje a la LittleNemo. Kon je ook niet basketballen?

avatar van wiiplayer
Niet dat ik me kan herrineren. Zal wel heel spannend zijn geweest.

avatar van Status Seeker
Rujar schreef:
Kon je ook niet basketballen?

. De vastloper kan ik me nog herinneren. Wanneer je ergens van een helling afglijdt op één of ander vervoersmiddel (weet even niet meer wat) kon je met een verkeerde timing in de heuvel vast komen te zitten en moest je de game herstarten .

avatar van wiiplayer
Jaja, dat bedoelde ik! Zie m'n eerste quote. Dan liep ie altijd vast waarna we hem alweer op nieuwe konden starten.

Status Seeker schreef:

Dat voertuig was dus een boot. D:

avatar van FlorisV
Dit was toen een erg goed spel (en ik was of ben niet eens fan van Flintstones) maar ik had hem wel snel uitgespeeld. Wat niet heel erg was want ook deze huurde ik gewoon. Nog even teruggekeken en dat basketballen met die dichtklappende peiikaanbekken was een briljante vondst. Natuurlijk waren platformers al lang niet bijzonder meer maar dit was wel een van de beste en mooiste. Een kinderhand was toen snel gevuld zullen sommigen denken maar ik heb er zeker plezier van gehad.