Resident Evil: The Darkside Chronicles (2009)

Alternatieve titel: Biohazard: The Darkside Chronicles

Nintendo Wii

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

Het vervolg op Resident Evil: The Umbrella Chronicles laat spelers wederom terugkeren naar het door zombies overspoelde Raccoon City. In The Darkside Chronicles speel je met Leon Kennedy en Clair Redfield. In deze on-rail shooter neem je de rol op je van één van beide personages en word je tijdens het spel bijgestaan door het andere personage. Terwijl beide helden zich door Raccoon City heen werken, zijn er allemaal dingen waarmee rekening moet worden gehouden. Zo zijn er in de stad allemaal voorwerpen te vinden, die jou in je overlevingstocht helpen. Denk daarbij aan Herbs, om de levensmeter op elk gewenst moment aan te vullen en kogels voor wapens.

RE123
mooi spel ,normaal hou ik niet van onrailshooters maar deze was toch goed, resident evil 2 & code veronica in high graphic

avatar van sidthegekste
heel goed spel lekker knallen knallen knallen knallen hou ik gewoon van:D

zombiefreak
leuk spelletje voor een keertje

avatar van jirachi04
Erg leuke game ; lastigheden in het begin van het spelen ,maar als je erin komt gemakkelijk > ook op hard

avatar van jirachi04
En ik houd van het personage Leon XD

het was wel raar om Leon met Krauser zien samen te vechten ;p

avatar van Knight of Round
Voor mij duidelijk de beste Resident Evil die voor de Wii verkrijgbaar is.