Raven Squad: Operation Hidden Dagger (2009)

PC / Xbox 360
Shooter / Strategy

Ontwikkeld door Atomic
Uitgegeven door Evolved en SouthPeak

Twee jaar na het in één klappen van de financiële markt is onze wereld veranderd. Het leven in derdewereldlanden is alleen maar moeilijker geworden. In Raven Squad: Operation Hidden Dagger ben jij lid van een elite eenheid die midden in de Braziliaanse jungle moet proberen een neergestort vliegtuig veilig te stellen, maar dan beland je plotseling midden in een oorlog tussen machtsbeluste strijders.

avatar van IceTea
Soort Farcry achtig idee krijg ik hierbij.. Mening?
Ik wil hem gaan spelen, omdat ik fan ben van Farcry, enige reacties van mensen?

avatar van ps3me
Ik denk dat dit gewoon een soort slechte namaak is van Far Cry.

avatar van Starmaster501
Hij zag er vet uit op een filmpje. Je kan zeg maar uitzoomen zoals in borthers in arms. Alleen de graphics waren niet zo 2009

Heb ook een filmpje ervan gezien.

Een klein gedeelte lijkt op farcry zoals de omgeving en mij leek ook een beetje de geweren erop leken.

Alleen blijkbaar hier moet je dan op soldaten jagen alleen maar en niet zoals bij farcry op aliens of monsters wat het ook waren.

Het blijkt dus ook nog eens een strategy te zijn en is winnaar op de e3 van beste strategy spel. Uitzomen en strategy van de andere bepalen waar ze heen moeten.

Niet echt iets voor mij.

farcry 2 meets Commandos meets Metal gear solid.

Leuk concept waarbij je met 3 man zowel fps kan spelen als vanuit de lucht het spel kunt verkennen. Het hele idee is leuk bedacht en misschien dat we er in de toekomst meer van zullen zien, maar ik vond dit spel erg tegenvallen.

minpunten:

- Grafisch ziet het er matig uit. Toaal niet te vergelijken met farcry 2. Als je stil staat ziet het er nog wel goed uit maar als je beweegt merk je dat het totaal niet leeft wat de beleving erg aantast.
- je bewegingsvrijheid is vrij beperkt. ook kun je hier niet springen.
- Het schieten op vijanden is vrij saai. Ze zijn in 1 schot dood.
Als je goed richt op je tegenstander en schiet dan gebeurt het vaak genoeg dat ie hem niet raakt terwijl je overduidelijk hem zou moeten raken.
- De stemmen van de spelers zijn saai en irritant. Niet prettig om naar te luisteren.
- Tegenstanders weten je van grote afstand goed te raken en missen niet vaak.

Vond het een grote tegevaller maar wel een spel met potentie.