Lost Planet 2 (2010)
PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Shooter / Action
Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom
Lost Planet 2 speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af en het landschap van de planeet E.D.N. III is flink veranderd. Het ijs is gaan smelten en heeft ruim baan gemaakt voor tropische jungles en andere nieuwe omgevingen. Het verhaal focust zich deze keer op het bedrijf NEVEC (Neo-Venus Construction), dat de strijd aangaat met anderen om het waardevolle T-ENG (Thermal-Energy) te bemachtigen. Hierdoor zal je met je persoonlijke groepje huurlingen verwikkeld raken in een oorlog om E.D.N. III in handen te krijgen.
Toch moet ik zeggen, mooie graphichs kunnen een game wel iets beter maken. Kijk een horrorgame met slechte graphichs, of een horrorgame met zeer realistische graphichs, dan wordt je eerder paniekerig als je door ultra realistische zombies achterna wordt gezeten, dan nogal fletse, en blokkerige zombies, vandaag de dag.
Hetzelfde geld voor de characters, een character waar geen enkele emotie van het gezicht is af te lezen, of een character wat zeer realistische gelaadsuitdrukkiingen heeft, dan ga ik voor optie 2.
Maarja het is ook maar wat voor game het is.
Natuurlijk zijn er games puur voor de fun, maar een game als Heavy Rain, daar kunnen matige graphichs de game de das omdoen, want die game draait om realisme.
Mooie graphichs maken een spel echt niet altijd beter. Want als de game waardeloze gameplay heeft, of gewoon geen enkele sfeer heeft, maar de graphichs zijn wel mooi, dan heb je alsnog een waardeloze game.
Maar daar denken recensies als ign anders over dus alpha protocol zal vast niet een hoog cijfer krijgen maar dat houd mij niet wakker met hun SC:Conviction 9.2 waar bar weinig aan was.
Deeltje 2 is net ff wat drukker en in mijn ogen wat onoverzichtelijker. Eea wend wel snel en dan is het weer ouderwets Akrids afknallen.
Graphics zijn bloedje mooi idd. Gameplay controls is net ff iets lastiger, aan de andere kant zijn het kleine veranderingen die zijn doorgevoerd, ten nadelen wel te verstaan. TOV van de controls met deel 1 is er eigenlijk weinig veranderd, de onoverzichtelijkheid maakt het gewoon moeilijker!!
Dat de game door diverse reviews de grond in word geschopt, vat ik niet, want het eea is wel te overzien.
Betreft wel een echte coop game, raad dan ook aan deze campaign coop te spelen!
Ik vertrouw VanOrd dus lost planet 2 is een game die je beter kunt laten liggen, volgens VanOrd is het 1 van de meest frustrerende games aller tijden, de SP schijnt echt belachelijk frustrerend en slecht te zijn, hij vermelde dat je beter de originele lost planet kunt spelen.
Ik heb Kevin VanOrd ook in mijn X360 vrienden lijst staan, is wel grappig want hij speelt gewoon games die nog niet eens uit zijn zoals de nieuwe prince of persia: the forgotten sands.

Ik vertrouw VanOrd
Ik niet, ken hem niet (persoonlijk) en het blijft een reviewer. Ik zou zeggen, ieder zijn of haar smaak. Ga deze ook niet halen, maar denk dat er genoeg Lost Planet liefhebbers hem kopen en van het spel gaan genieten.
Jammer, deze game leek me opzich best dope. De multiplayer demo was opzich ook wel aardig, niet heel bijzonder maar een 5.5.. jammer!
Leuk he! Reviews...
Test het spel gewoon een keer Jelle, misschien vind je hem wel geweldig.
Vind hem wel minder dan zijn voorganger, maar de akrid-boss-battles blijven wel heel vet hoor.
Game heeft de opzet van grote open wereld/vlakten waarin je opdrachten moet uitvoeren als, activeer alle info-palen, defeat all, open this..etc etc.etc.
eea. word wel wat herhaaldelijke.
Verhaal is ook minder, alhoewel je vorderd er meer verhaal in komt/zit.
Zou het nu op 3 * gooien.
Graphics, boss fights, coop, gameplay, VS
-onoverzichtelijk, te veel herhaling
Leuk he! Reviews...
Test het spel gewoon een keer Jelle, misschien vind je hem wel geweldig.
Is wel een beetje duur hé, hij heeft hem al uitgeprobeerd. Dus wat jij bedoelt is dat die hem moet kopen? Zoveel geld heb ik teminste niet, een spel kopen om hem uit te proberen..
Tegenwoordig mag je bij sommige winkels de spellen op basis van testkoop mee naar huis nemen om hem uit te proberen. Bevalt hij niet? Dan ruil je hem weer in. Onder andere Game Mania verleent deze service
kreeg er echt nen hekel aan.
volgende keer nog is proberen.
zit echt tegen men zin die campagne te doorlopen
Ik vertrouw VanOrd
En chronicles of riddick: dark athena geeft ie een 7 terwijl hij die op 0 gamerscore heeft staan in zijn game lijst, vertrouw hem steeds minder.
AVP was inderdaad extreem laag, maar ik twijfel nu ook een beetje aan VanOrd want hij geeft FF13 een 8,5 zoiets terwijl in zijn X360 game lijst staat dat ie de eerste 3 chapters nog maar gespeeld heeft, dus hoe kan je nou een spel beoordeling terwijl je hem nog niet eens hebt uitgespeeld.
Ik speel online niks aan de had ben aan het schieten en doen en vanuit het niets mission failed

Kan iemand mij uitleggen wat precies de regels zijn!
waarschijnlijk een BUG 284.

hoe vind je lopst planet 2 trouwens?
de actie lijkt mij een beetje te chaotisch waardoor je de actie niet voelt,,klopt dit?