logo GamesMeter menu

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Shooter / Action

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

Lost Planet 2 speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af en het landschap van de planeet E.D.N. III is flink veranderd. Het ijs is gaan smelten en heeft ruim baan gemaakt voor tropische jungles en andere nieuwe omgevingen. Het verhaal focust zich deze keer op het bedrijf NEVEC (Neo-Venus Construction), dat de strijd aangaat met anderen om het waardevolle T-ENG (Thermal-Energy) te bemachtigen. Hierdoor zal je met je persoonlijke groepje huurlingen verwikkeld raken in een oorlog om E.D.N. III in handen te krijgen.

avatar van kArIzMa_TuRk
Deel 1 was naar mijn mening een 4,5* waard. Hoop dat dit spel de volle waardering van me zult krijgen. Wel jammer dat het ijs is gaan smelten, dat vond ik juist zo mooi aan de entourage in deel 1. Maar jungles kunnen er ook mooi uit zien, als ze het maar goed uitwerken. Ben benieuwd.

avatar van -marco-
Deze game word zo gruwlijk goed, ik weet het gewoon zeker, haha!!

Verplichte kost voor mij!!

284

Juist wel een super game met veel afwisseling, een goed verhaal, de juiste controls, en een hele nieuwe setting dat totaal iets heel anders is dan zijn voorganger dat komt niet vaak voor, maar het kan natuurlijk ook een nadeel gaan worden.
Het eerste deel idd een dikke 4*, elke minuut heb ik deze game met plezier gespeeld, nu hopen dat dit deel het vorige deel overtreft!!

maxmus
demo is uit niet voor co op, die was echt dope dus verwacht er veel van.

avatar van kaholiic
Release is in Amerika december.

284
De Coop demo is echt vet, deze game staat echt hoog in mijn veralnglijstje.

Lost planet 1 was op en top bruut. Online verschrikkelijk verslavend en prima uitgewerkt. Kom bij online shooters maar weinig spellen tegen waarbij de diverse scenery-levels zo goed zijn uitgewerkt. Voor mij als sniper-specialist zeer belangerijk. Daarnaast kon het puntenwaarderingssysteem in mijn ogen niet beter. Enige (naar mijn mening) daadwerkelijke minpunt van lost planet vond ik altijd de graphics die niet van uitzonderlijk hoge kwaliteit waren.

Begrijp best het commentaar van sommige dat ze het jammer vinden dat de sneeuw verdwenen is aangezien dit het spel ook die wat sombere, mysterieuze flow gaf. Voor de grapics daarintegen komt het alleen maar ten goede aangezien de mogelijkheden op dit gebied worden vergroot mits de juiste contrastverhoudingen worden aangehouden. De demo laat dit duidelijk zien en het ziet er naar uit dat ze daarin geslaagd zijn.

Ik hoop van harte dat online de zaken niet te veel verandert zijn want zeker voor de tactische shooters onder ons was 1 online subliem.

Tot snel online!

gamelord
Ik laat deze lekker liggen in de winkel...deel 1 is me niet zo goed bevallen.

kaholiic schreef:
Release is in Amerika december.

Release europa is jan 2010 geworden!

avatar van Awake78
Deel 1 kwam ook in januari (wel zo toepasselijk met die sneeuw enzo ). Kijk erg uit naar deze game!

Awake78 schreef:

Sneeuw is gesmolten en je speelt nu in de jungle

Deze game is een must have voor me en volgens vele ook een winnaar van de E3 en TGS 2009!

Verwacht er veel van!

avatar van Awake78
Ja nou je het zegt. Ik vond dat sneeuw wel passen bij de game. Met die grotten enzo.

Vond het alleen superirritant dat je constant moest bijvullen met je levensbalk enzo, snap je? Dus dat je steeds thermal energy moest pakken teneinde in leven te blijven.
Ga ff kijken op youtube of ze al gameplay hebben.

avatar van Awake78
WTF, check deze demo/gameplay beelden. Ziet er echt zwaar dik uit:
YouTube - Lost Planet 2 Gameplay Trailer HD 720p

Dit wordt een must-play voor mij. Hoop alleen niet dat die eindbazen weer zo f*&%ing moeilijk zijn, maar zo te zien wel

Awake78 schreef:

Ga ff kijken op youtube of ze al gameplay hebben.

De thermal energy zit ook in deze lost planet 2. De sneeuw is welliswaar grotendeels verdwenen, maar de kou blijft aanwezig!

En de eindbazen zijn inderdaad zwaar hard, maar wel heel erg vet idd!

Na cod mow 2 en assasins creed 2, steeds deze lp2 hoog op mijn verlanglijstje!

avatar van kaholiic
Dit word gewoon een vette game! Maar ik ga hem niet meteen kopen want ik heb al Darksiders, Dante's Inferno en God Of War op me lijstje staan en die komen in dezelfde tijd uit. Waar deze game om draait (net zoals het 1e deel) zijn de Bosses die gewoon te bruut zijn. Ik verheug me er al erg op!

avatar van Musique
Vergugel schreef:

Ach ik haat sneeuw dus de verandering komt voor mij alleen maar ten goede. Het brengt ook wat diversiteit aan Lost Planet.

avatar van -marco-
Game is uitgesteld, zoals meerdere titels van capcom

maxmus
word wss maart 2010

avatar van DarthSolidKevin
Ik was net aan het lezen dat Dom en Marcus van Gears Of War ook in deze game komen. Lijkt me wel leuk .
Hier de link:
Lost Planet 2 Video Game, Gears Of War Trailer HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

avatar van PsxPs2Ps3
maxmus schreef:
word wss maart 2010

ik heb slechter nieuws...21 Mei 2010 is de nieuwe datum..

avatar van Awake78
Nou ja, we hebben nog genoeg te gamen tot die tijd toch. Beter dat ze hem nog even finetunen (al wil ik hem wel snel spelen uiteraard).

avatar van kaholiic
Verheug me er wel op, bosses zijn 1 van mijn favoriete dingen in een spel.

Voor mij ook.

Maar ik vind ook sfeer een van de belangrijkste dingen in een game

War-Ultima
Lost Planet is op zich een hype maar deze krijgt maar een 6.8 van ign.com dus dat zegt al genoeg om deze te laten liggen, de online MP demo was ook al niet zo bijzonder.

avatar van Bahamut Zero
Een 6.8. Da's toch wel aan de lage kant. Dit spel verdient gewoon een dikke 9, ik bedoel: Check de graphics man, die zijn echt wel mooi!

War-Ultima schreef:

IGN gaf The Darkness ook een 7,7, ook niet meteen het allerbeste cijfer voor een game, maar die game vind ik echt geweldig!.

IGN geeft ook Constantine maar een 6,5, en die game staat zelfs in mijn top10

Misschien is het een vette game, IGN heeft ook niet altijd gelijk

avatar van Bahamut Zero
Dr. Salvador schreef:
IGN heeft ook niet altijd gelijk

IGN heeft lang niet altijd gelijk. Tegenwoordig krijgen alleen hype games en games met bloedmooie graphics de hoge cijfers. Maar zoals al zovaak bewezen weten we inmiddels allemaal wel dat de 'grote' sites zoals IGN maar al te graag een 9+ uitdelen als dat weer een paar $ op hun bankrekening betekent...

Dr. Salvador
Haha zo is het maar net!

Jammer eigenlijk, dan worden er nooit echt eerlijke scores uitgedeeld.

War-Ultima
Ja ik doe er niet moeilijk over Salvador, als je lost planet 1 goed vind zul je deze ook wel goed vinden maar verwacht wel veel van hetzelfde.
Recensies doen mij ook niks zoals ik jouw al eens uit heb gelegd maar lost planet 2 ziet er bloedmooi uit (en ign gaat meestal voor de graphics) en toch krijgt ie maar een 6.8 dus misschien dat het dit keer wel een reviewer was die niet om te kopen is.
En na het spelen van de SP en MP demo's is het inderdaad meer van hetzelfde maar goed dat is met de COD franchise ook zo .

Maar het kan ook zo zijn dat alle aandacht naar red dead redemption gaat en dat alle games die eerder uit komen vervolgens worden afgekraakt, dat doet ign namelijk wel vaker maar ook eurogamer geeft maar een 6 dus ik weet het niet.

Dr. Salvador
Nee, ik heb deel 1 nooit gespeeld, maar ik bedoel het absoluut niet vijandig, maar vaak zet je bij games. IGN geeft, en Gamespot geeft dit, is niks mis mee, ik kijk ook altijd de reviews, en video reviews.
Maar stel dat de game Alpha Protocal van IGN een 6,3 krijgt, dan haal je hem toch nog wel?, want de game lijkt jou toch geweldig.
Iedereen beleefd een game anders.

Maakt ook niet uit, ik denk dat ze gewoon veel $ krijgen van bedrijfen om hun games de hemel in te prijzen.