FIFA 2000 (1999)

Game Boy Color / PC / PlayStation
Sports
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

FIFA 2000 is de millennium-uitgave in de reeks van de bekende voetbalspellen. Bij dit spel kan de speler kiezen voor ruim 450 voetbalclubs en veertig landenteams van over de hele wereld. Tevens kan een keuze worden gemaakt voor het soort wedstrijden, zoals vriendschappelijk, competitie, bekerwedstrijden of een compleet seizoen.

avatar van kArIzMa_TuRk
Ik vind dat Fifa 98 de beste blijft! deze is minder wat mij betreft. 3,5*

avatar van paulisdik
kArIzMa_TuRk schreef:
Ik vind dat Fifa 98 de beste blijft! deze is minder wat mij betreft. 3,5*

Ik niet ik vind FIFA 2000 leuker dan FIFA 98.

avatar van Timmy757
Vond deze toendertijd minder leuk dan '99. Die laatste was na mijn idee ook grafisch veel beter. Toch heb ik me met deze game ook uitstekend vermaakt, 3,5* .

avatar van gemaster

avatar van paulisdik
gemaster schreef:
Is dit de versie voor de Amerikaanse markt ofzo?

Ik heb in ieder geval de versie met Jaap Stam op de cover
als het goed is ie gewoon hetzelfde anders heb ik op de verkeerde FIFA 2000 gestemd .

avatar van thomzi50
Ja, hetzelfde spel, verschillende covers.

Ook veel plezier aan beleefd. Soms zag het er wat gaar uit, zowel op de PC als de PS, maar erg vermakelijk. 4*.

avatar van jorisbeltsin
1,5
Op de GBC suckte dit spel geweldig... totaal overbodig.
De meest onhandige controls ooit voor een voetbalspel en de graphics waren ook al niet om over naar huis te schrijven, maar beter kon je natuurlijk niet verwachten. En op de koop toe hadden de spelers fictieve namen.

Op de PC was het gelukkig beter

avatar van Freestyle
Het leuke van deze Fifa was dat je ook met oude elftallen kon spelen in zwart-wit (bruintinten) en een ouderwetse bal.

avatar van Rensie88
Niet de beste graphics , maar wel een topper van een voetbalgame !
Voor die tijd was het mooi en ik heb hem ook zeer veel gespeeld
Hij speelde gewoon lekker !

4,0 voor deze fifa

gemaster schreef:
Is dit de versie voor de Amerikaanse markt ofzo?

Volgens mij was er een vaag uitbreidingspakket van 2000 msichien heeft de toevoeger het verkeerde plaatje erop geplakt.

avatar van Maarten||
2,0
Soms vraag ik me wel eens af hoe ik in wie zijn naam dit spel zo lang heb kunnen spelen; achteraf is dit toch een zeer matige game.

Geweldig speel toen der tijd kon der uren lang mee spelen maar bij de Nederlandse versie staat Jaap Stam der op met zijn NL shirt.

Ik vond de serie wegzakken na deel 99. EA ging teveel op safe spelen en vernieuwde de boel niet meer. Dit deel kon me ook niet meer zo veel boeien. Toch bleef ik de delen erna nog wel spelen, totdat ik het heilige PES ontdekte.

Echt een jeugdsentiment

De keeper neerhalen, geniaal spel

avatar van JustinW
wat een tijden lekker voetballen op de Playstation, kon ik nog maar eens terug.

avatar van Pooiertje
-roald- schreef:

De keeper neerhalen, geniaal spel

Haha hilarisch ja, alleen voor dat al 3.5*.