menu

Rygar: The Battle of Argus (2009)

mijn stem
1,50 (2)
2 stemmen

Nintendo Wii
Action / Adventure
single player

Ontwikkeld door Tecmo
Uitgegeven door Rising Star

In Rygar: The Battle of Argus neem je de rol op je van Rygar, die het tij op het eiland Argus moet zien te keren. Argus wordt geteisterd door een reeks grote natuurrampen, zoals vulkaanuitbarstingen en aardbevingen, terwijl er ook mysterieuze monsters uit de grond verschijnen die het eiland in chaos doen laten verkeren. Achter deze chaos zitten de zogenaamde Titans, die jij als Rygar moet zien te verslaan om rust terug te laten keren op Argus.

zoeken in:
avatar van PC.ENGINE.FAN
1,0
Als ik de naam Tecmo zie staan, dan moet dit wel met de originele Rygar te maken hebben. Ik weet dat hij ook op de PS2 te spelen was en had ik het daarop maar gedaan, want de besturing is hier een gigantisch Einstein-project. Je moet met de nunchuck bewegen in allerlei richtingen terwijl je de remote moet gebruiken als een zweep. Sorry dat ik dit zeg, maar hier krijg ik gewoon Artritis van!!! Ik heb fors geinvesteerd in zo'n dure classic controller en dan wordt het bij 70% van de games gewoon NIET ondersteund. Daar ben ik nog steeds behoorlijk pissig van. Het moge duidelijk zijn dat dit spel voor mij 100% onspeelbaar was, ver van wegblijven!!

Gast
geplaatst: vandaag om 21:04 uur

geplaatst: vandaag om 21:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.