menu

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)

mijn stem
2,33 (3)
3 stemmen

Nintendo DS / Nintendo Wii / Xbox 360 / PC
Action
single player

Ontwikkeld door Amuze
Uitgegeven door Majesco

Larry Daley is museumbewaker en hij ontdekt dat zijn favoriete expositie uit New York wordt overgebracht naar het Smithsonian. Larry wordt gebeld door een miniatuur cowboy, Jedediah, die hem vertelt dat de Egyptische heerser Kahmunrah en een drietal (Ivan de verschrikkelijke, Napoleon, en Al Capone) het plan hebben om het museum in te nemen. Het is aan Larry om te zorgen dat het Smithsonian er weer normaal uitziet voordat de zon op komt. Het spel telt veertien levels waarin je diverse puzzels dient op te lossen en de strijd aan gaat met enkele historische grootheden.

zoeken in:
avatar van mrdig
2,5
Na Avatar TBE niet meer zo'n makkelijke game qua achievements gespeeld.

Game is dus enorm simpel en kort. Nergens uitdagend of moelijk. Beetje puzzelen, collectibles vergaren, vliegen, klimmen en klauteren.
Dankzij de dialogen soms nog enigszins vermakelijk. Maar na een paar uurtjes ben je er wel doorheen.

Conclusie: net zo matig als de film: 2.5* (afgerond naar boven).

Gast
geplaatst: vandaag om 12:02 uur

geplaatst: vandaag om 12:02 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.