menu

Die Hard Trilogy (1996)

mijn stem
3,70 (22)
22 stemmen

PlayStation / PC / Sega Saturn
Shooter / Racing
single player

Ontwikkeld door Probe
Uitgegeven door Fox

Die Hard Trilogy is een aktie-spel gebaseerd op de gelijknamige film-trilogie. De game bestaat uit drie verschillende delen. Jij bent politieagent John McClane, die, met grote tegenzin, keer op keer het in z'n eentje tegen een groep terroristen moet opnemen. In het eerste deel zal je in een 'third person shooter', Nakatomi Plaza moeten bevrijden. In het tweede deel zal je in een 'rail-shooter' Dulles Airport moeten zuiveren. En in het derde deel zal je in je taxi een aantal bommen over heel New York onschadelijk moeten maken, in een 'action-racer'.

zoeken in:
avatar van final fantasy
4,0
Ik heb vroeger erg veel plezier gehad aan dit spel dus het is echt een jeugdsentiment ik geef gewoon een 4 omdat ik bij toch een paar dikke maand lol had met dit spel speelde eigenlijk alleen de third person gedeelte het spel hierna was trouwens wel achterlijke slecht

avatar van Leidenaar187
4,5
Dit spel was voor mij ook jeugdsentiment.
Ik weet nog dat je met het spel in de flat op een radar kon zien waar iedereen was met rode stipjes,en dan werd je omsingeld met rode stipjes,was erg spannend voor mij toen!
Ook die shooter was zo vet,en zelfs die taxi maar die was wel het minste maar ook nog erg vermakelijk.

War-Ultima
Ik heb dit spel nog steeds in mijn collectie liggen, vond het toen geweldig maar er zat wel veel trial & error game-play in.

avatar van PC.ENGINE.FAN
3,5
Dit zat echt prima in elkaar. Ik had zoiets ook wel willen zien met een Lethal Weapon trilogy. De Die Harder-light gun game speelde ik het vaakst, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik al die drie de genres snel vond gaan vervelen.

avatar van Duke Nukem
3,5
Het tweede deel is eigenlijk enkel met een lightgun speelbaar, met een controller is het niet te doen. Het eerste en derde deel zijn wel leuk!

Gast
geplaatst: vandaag om 13:17 uur

geplaatst: vandaag om 13:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.