Demigod (2009)

PC
RPG / Strategy

Ontwikkeld door Gas Powered en Stardock
Uitgegeven door Atari

Je kruipt in de huid van een Demigod. Deze Demigods zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, waaronder gigantische kolossussen die fungeren als lopende kastelen. In de game kan je kiezen uit acht verschillende Demigods. Ze hebben ieder een eigen speelstijl. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Torchbearer of de Rock, waarbij de één magie gebruikt en de ander juist fysieke kracht. Om de Demigod van de speler lopen ook Minions rond. Deze vechten samen met of tegen de Demigod voor de overwinning, afhankelijk van welke soort Demigod er is gekozen. Gevechten kun je winnen door in één van de acht verschillende omgevingen bepaalde objecten te veroveren en deze vast te houden. Door te winnen van tegenstanders zijn ervaringspunten te verdienen, waarmee je hogerop kunt komen.

Nog geen berichten.. Ben toch benieuwd naar dit.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Ben hier eigenlijk ook wel benieuwd naar, makers van Dungeon Siege.
Leek me wel een coole mix tussen rpg en strategy, meer focus op multplayer...

Gamespot is met een 6.5 echter minder positief.

Squall Lionheart schreef:
Ben hier eigenlijk ook wel benieuwd naar, makers van Dungeon Siege.
Leek me wel een coole mix tussen rpg en strategy, meer focus op multplayer...

Gamespot is met een 6.5 echter minder positief.

Het spel was enkele dagen voor de officiële release al op het internet te vinden met als gevolg dat er +-120k mensen al online waren in de eerste paar dagen. Daarvan waren er ongeveer 18k met een legale kopie aan het spelen. Barslechte connecties tot gevolg.

1,5
Geen storymode. Dat is een flinke tegenvaller.

avatar van Tha Luz

Lexcoaster
Tha Luz schreef:
al 2 haatstemmen zo te zien...

Die mogen van mijn part verwijderd worden.

0,5
Nee et is een kut spel ik heb et al gespeeld et is ook al een maand uit

avatar van ReMyTje86
Word best hoog gescoord op andere websites..

Tha Luz schreef:
al 2 haatstemmen zo te zien...

hoezo haat stemmen? Ik heb hem gespeeld. Hij is al een tijdje gelekt op het internet.

avatar van hpdw
Christian schreef:

je stemde een 2 dus daarom noemt hij heet een "haat" stem

hpdw schreef:

je stemde een 2 dus daarom noemt hij heet een "haat" stem

ja, je hebt gelijk.

avatar van wilmar60
ziet er allemaal wel leuk uit maar ik heb gehoord dat de online mode echt gewoon bar en bar sclecht is

avatar van Teh_Pwnerer
zitten wel veel bugs in, maar toch best wel een leuk spel.

avatar van KKOPPI
wel heel mooie voorkant

AvMerode
1 van de slechtste strategie games ooit, geen story mode, te weinig mensen online (bij 3 tot 4 mensen houd het op) en de SP is een soort van unreal tournament achtig iets in strategie vorm, je kunt alleen maar 1 personage opdrachten geven terwijl je een heel team hebt die nu dus als auto A.I. dient, te simpel en dus erg boring.