Company of Heroes: Tales of Valor (2009)

PC
Strategy

Ontwikkeld door Relic
Uitgegeven door THQ

Company Of Heroes: Tales Of Valor is de tweede op zichzelf staande uitbreiding voor de strategiegame Company of Heroes en bevat drie nieuwe speelbare campagnes met in totaal negen nieuwe missies, een aantal nieuwe spelmodi voor de multiplayer, extra units, nieuwe mappen en een nieuwe feature genaamd Direct-Fire, die nog meer controle biedt tijdens de meest hevige gevechten.

avatar van Tha Luz
Eindelijk is die der,na veel gedoe heeft Jorge-E hem toegevoegd Dankjewel hiervoor trouwens

Zelf kijk ik echt heel erg uit naar deze game,hij staat gepland voor 10april,eerst 10maart maar hij is verschoven.
Filmpjes zagen er goed uit,en nieuwe modi voor MP.Klinkt geweldig

avatar van Jorge-E
Zijn er nieuwe legers in het spel? Of krijgen de bestaande legers gewoon extra units?

avatar van Tha Luz
Nou het is maar hoe je het wilt zien,de US Germans en Brits zitten er nog wel in maar dan met allemaal nieuwe units,zo zag je bij de US de 82e airborne divisie en heel wat nieuwe tanks bij de duitsers en amerikanen,over de brits is nog niet zoveel bekend.
Verder bekend is dat je 3korte campaigns gaat doen bij de US(82e airborne campagne)Germans(Tiger ace campagne)En Brits(nog niet bekend)

avatar van Tha Luz
Ow,ben er net achter gekomen dat er waarschijnlijk geen british campaign komt maar in plaats van dat een Whermacht campaign(eindelijk!),het speelt zich af in de falaise pocket waarmee ze de laatste overgebleven duitsers proberen te redden door de linie zo lang mogenlijk op te houden.

Spel binnen!

Eerste indruk;

Ben toch een beetje teleurgesteld.
Singleplayer heb ik net uitgespeeld in ongeveer 5uurtjes.Singeplayer was erg saai,veelste makkelijk en het laatste level van de whermacht was gewoon hartstikke frustrerend.

Multyplayer;

tot nu toe alleen assault.Vond dat ook al tegenvallen

avatar van knarkworst
Mhow

ik ben ook teleurgesteld, had veeeel veeeel beter gekund!
Weinig unit toevoegingen. Geen speciale eenheden erbij. Alleen een paar simpele nieuwe missies erbij. zeker de 40,00 euro niet waard

avatar van Tha Luz
ik hoop voor jou dat je er geen 40euro voor hebt betaald aangezien hij maar rond de 30 kost

Meer van hetzelfde en daarom wederom goed.
Nadeel: kort...............

avatar van hitman47
Schiterende strategie-oorlogdspel.Voor te beginnen zijn de graphics zeer goed en de gameplay zeer fijn.De campaigns heb je binne een paar uren uit maar de multiplayer maakt alles goed en is zeer verslavend kortom een zeer goede game.

avatar van PsvPride
Mooi man, schitterend spel dit, hier hou ik van

avatar van Jorge-E
Als je deze uitbreiding hebt, en je hebt geen internetverbinding, heb je dan nog de cd nodig om het spel op te starten of niet?

avatar van Tha Luz
Geloof het niet,ik ga het zo spelen dus ik laat het je wel weten

En?

lol, en?

avatar van Tha Luz
ik heb geen idee ik heb internet dus dan kan ik het niet checken,sorry voor late reactie Maar het lijkt me dat het niet zou kunnen moet je maar gewoon bij een paar sites zoeken

Jorge-E schreef:

lijkt me sterk. Zijn er games dan die alleen opstarten met internet verbinding? (behalve steam dan)

k w
Heej ik heb dit spel gister gehaalt en ben er zeer positief over, lkkre gameplay enzo... maar dit is dus een expansion pack van de 1ste??

Dus zal ik ook de 1ste halen? heb ik dat nog meer units,gameplay enzo? en het is grafisch hetzelfde? Of als ik deze heb is het nutteloos om de vorige delen te halen omdat die niets nieuws te bieden heeft meer?

srry voor al die vragen maar ben wel onder de indruk van deze game