The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (2009)

PlayStation 3 / Xbox 360 / PC / Macintosh
Action / Shooter
single player / online

Ontwikkeld door Starbreeze en Tigon
Uitgegeven door Atari en Virtual Programming

The Chronicles of Riddick vertelt het verhaal van de gelijknamige film. Als Vin Diesel wordt de speler verbannen naar de meest beruchte gevangenis. Om te ontsnappen zal de speler de beveiliging te slim af moeten zijn en is interactie met andere gevangenen noodzakelijk. Voldoende wapens staan tot de beschikking, maar ook met de blote handen valt er genoeg aan te richten. Assault on Dark Athena bevat een uitgebreidere singleplayer-campagne, een gloednieuwe multiplayer-modus.

avatar van Starmaster501
Tja, ieder zijn smaak. Ik vond de setting in BB weer leuker, maar de Gameplay van AODA weer leuker...

Dr. Salvador
Ja, de setting is BB is misschien origineler, alhoewel.

Maar werdt door alle fouten enz, nergens echt leuk of cool, alleen meer irritant en vervelend BAH. Ook vond ik het vreselijk saai, ja BB krijgt een volle onvoldoende...

AODA Heeft ook geen prijs winnende omgevingen, maar de actie, sfeer, spanning, en coole stukjes, maken het tot een goede, en verrassend leuke game, vind ik .

avatar van LimeLou
BB was vernieuwender toen het origineel uitkwam in 2004, de graphics waren fantastisch voor die tijd en waren een soort van revolutie, daarom vinden veel mensen BB dus beter

Dr. Salvador
Oke, maar ik vond er ook weinig aan een paar jaar terug denk ik, dat weet ik wel zeker.

Maargoed, ik vind iniedergeval het vervolg beter AODA, is gewoon een veel leukere game. Minder origineel, maar leuker, en daar gaat het om.

Butcher Bay, hoef ik nooit meer te spelen, echt 3X niks. AODA kan ik nog wel een keer spelen, was leuk, en korter. en niet al die onduidelijkheden, en irritaties, en verkeerde momenten.

avatar van LimeLou
Begrijpelijk, ik vond AODA ook beter dan BB, voelde minder verouderd aan. Ook al zou ik BB denk ik leuker gevonden hebben als ik het in 2004/5 zou hebben gespeeld.

ik vind BB beter

eigenlijk vind ik ze beide vet

avatar van LimeLou
Ik vond beide games soms erg saai. Er waren geen hoogtepunten voor mij, gewoon een simpele shooter die je op een regenachtige zondag zou spelen vanwege verveling.

Dr. Salvador
Oke, iedereen een eigen mening!

Helaas vond ik BB 3X niks, maar juist het vervolg is daarom verrassender, en zit gewoon leuker en beter in elkaar, het is zeker geen meesterwerk, maar gewoon tenminste wel een leuke, en ook behoorlijk goede game.

shadowmaster100
ik snap dat echt niet,want ik vond ze beide te vet,geen 1 saai stukje haha,,,maar ja ieder zijn eigen smaak en mening .

ik zou ze zelfs spelen als het op zondag niet regende

avatar van Starmaster501
Ik denk dat er straks een bericht van een mod staat met.
Slowchat/onzin berichten verwijderd.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)

Slowchat/onzin berichten verwijderd.

avatar van JustMike
weet iemand waarom ik het spel: dark salvation. Niet kan vinden.

Dr. Salvador
Waarom zet je dit bij de game Riddick neer?

avatar van jellecomicgek72
haha ja inderdaad.

Dr. Salvador
Net toen ik dacht dat AoDA leuker was, ben je nu op zon saai eiland en rekken ze de game nog meer uit!. Naar een bijna historisch saai dieptepunt, nu moet je het hele eiland afzoeken naar 5 antenes en het is echt zoeken wat je ziet ze vrijwel niet, echt vreselijk weer, die dikke robot was nog best vet, maar leek op een slap aftreksel van een Big Daddy.

Ik denk dat ik het vervolg niet eens meer verder speel, de game had in zijn geheel ( de 2 games bij elkaar ) enkele aardige, en soms zelfs wel enigzins leuke momenten, en een goede soundtrack, en soms best vette finishers met je Ullacks, maar dat was het wel, echt ik had hier veel van verwacht, en hoopte dat de game me verraste.

Nou dat deed het wel: Hoe slecht de game wel niet is!

1,5*!

avatar van jellecomicgek72
Komt er nog wel een uitgebreide review? Ben er wel benieuwd naar!

Dr. Salvador
Haha, misschien, nog wel, ik kan hem nog wel 1 keer een kans geven maar de score staat vast, en als ik er een keer zin in heb schrijf ik ook nog een hillarische review!

avatar van LimeLou
Ik vond dat gedeelte met de antennes zoeken ook erg saai

Dr. Salvador
Ja, dat was echt heel saai, als het gewoon stopte als je met de ruimteschip wegging, dan hadden het 2,0* kunnen worden, maar ze moeten het weer uitrekken, en dan komen ze met zulke saai gedoe aan...

avatar van Awake78
Je bent wel een beetje schrale zuurpruim Emilio

Dr. Salvador
Waarom dan?. Dus een game die gewoon slecht is, moet ik een hoge score geven, om de rest te plezieren?

Dr. Salvador schreef:

ja

avatar van Awake78
Nou ik zeg nergens dat je een hoge score moet geven toch

Nee, oke, haha

Maar waarom ben ik een zuurpruim dan?

avatar van Awake78
Omdat je continu heel erg negatief bent

avatar van JustMike
Dr. Salvador schreef:
Waarom zet je dit bij de game Riddick neer?

goede vraag, weet zelf het antwoord niet meer