Red Dead Redemption (2010)

PlayStation 3 / Xbox 360 / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PC / Android / Apple iOS / Nintendo Switch 2 / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Action / Shooter
single player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Rockstar
Uitgegeven door Rockstar en Netflix

Wanneer de federale politie zijn gezin bedreigt, wordt de voormalige outlaw John Marston gedwongen om de bendeleden op te sporen die ooit zijn vrienden waren. Beleef Marstons reis door het uitgestrekte wilde westen van Amerika en Mexico en help hem zijn bloederige verleden te begraven in dit vervolg op Red Dead Revolver.

avatar van Shinobi
Ik las ook dat het verhaal ook al iets van drie keer of zo is herschreven en dat ze nu iets van 16 uur per dag moeten werken om deadlines te halen.

En uiteraard ook de open brief die de vrouwen hebben geschreven, hier te lezen: http://www.gamasutra.com/blogs/RockstarSpouse/20100107/4032/Wives_of_Rockstar_San_Diego_employees_have_collected_themselves.php

avatar van DarthSolidKevin
Ja en dan krijg je dadelijk een slecht afgewerkte game. Ik vond het bij KOTOR 2 als zo erg dat het tegen het einde zo raar ging. Please laat dit niet weer zoiets worden .

SvV_Ying
Dit zou zeer bedroevend zijn, kijk juist enorm uit naar deze titel. Dan maar een paar maanden uitstel, dan concentreer ik me wel op Heavy Rain en FFXIII.

Nijmegen
Ja, alsjebliefd hè. Hier kijk ik juist zo naar uit!

avatar van ancientTom
Even alle drama-toestanden rondom deze game en developer achter ons gelaten:

De beelden/ trailers voorspellen een game met enorme potentie. Normaliter ben ik niet zo'n cowboy/ western-dude maar deze game wil ik absoluut spelen, alleen al vanwege de prachtige sfeer die de game uitstraalt. De game draait op de RAGE-engine (GTA IV ook als ik me niet vergis) en nu maar hopen dat de missies die Rockstar voor ons in petto heeft heel wat afwisseling hebben, in tegenstelling tot GTA IV. Mocht dit het geval worden dan voorspel ik een topper!

Online en Multiplayer even veranderd

ik heb even een vraag?
dit speel word gemaakt door rockstar maar is het ong hetzelfde als gta dus dat je kan kiezen of je missies doet of gewoon vrij gaat rondlopen of moet je met dit spel verplicht missies doen?

want het lijkt me wel een vet spel als je ook gewoon kan rondlopen vrij enz? iemand die het weet?

avatar van Shinobi
Lijkt me wel dat je vrij kan rondlopen en bepalen welke missies je wilt gaan doen.

SvV_Ying
Er zijn inderdaad tal van side missions in een grote open wereld.

avatar van bettafish14
dus het is gewoon een soort gta spel in een western jasje?dat is wel leuk want als dat zo is ga ik hem mischien wel halen:)

dankje

Dit wordt gruwelijk.
Al die gameplay trailers op: rockstar.com/reddeadredemption zijn vet. Die sfeer is geweldig.

avatar van bettafish14
op een of andere manier doet de sfeer me denken aan de film van dances with wolves vraag niet waarom haha ik heb er zin in lekker vrijheid lijkt me echt vet in deze game

avatar van -marco-
Release is verplaatst naar eind mei!!

Jammer!

avatar van rpger
-marco- schreef:
Release is verplaatst naar eind mei!!

Jammer!

Release voor Europa was altijd al 21 mei, 30 april was de VS release. Deze is nu ook naar de 21ste verzet, dus voor ons veranderd er niks.

Nijmegen
Hoezo als je ´m toch besteld op internet had je 'm alsnog eerder gekregen!

JVT
wowww deze word echt vet denk ik!!!! Gameplay trailers zien er zo goed uit! en dat slow-motion schieten is heel erg cool om te doen denk ik!

heb gister CoJ 2 gekocht, ga em dadelijk spelen. Maar deze lijkt me beter, ik hou wel van een open spelwereld wat bij CoJ 2 niet het geval is!

Nijmegen
Vandaag weer een nieuwe gameplay trailer op rockstar.com/reddeadredemption. Heerlijk, wat een zin krijg ik hierin!

avatar van Naomi Watts
Dit gaat zo ongelofelijk goed en uitgebreid worden. Heerlijke gameplay beelden, enorm sfeervol, grafisch erg mooi. Ik kan echt niet meer wachten. Dit jaar gaat echt een geweldig game jaar worden.

Red Dead Redemption is voor mij een Must have.

avatar van Ageingrebel
Ik dacht dat de releasedate verschoven was naar 18 mei?

avatar van Naomi Watts
In de UK komt ie nog steeds op 30 april. Gelukkig heb ik 'm daar besteld. Al staat er overal nog steeds eind april.

Dit word voor mij denkik en hoop ik het beste game ooit! Heeft iedereen dat filmpje gezien? Ik ben natuurlijk een enorm grote fan van westerns en zie hier dan ook enorm naar uit! Alles ziet er super mooi uit en ga me dan ook waarschijnlijk uren lange amuseren met het vrij rondlopen in deze prachtige omgevingen, leuk ook dat er veel variatie inzit zoals bijvoorbeeld het jagen endergelijke...!
Kijk hier echt enorm naar uit...! Ondertussen misschien maar Call of Juarez kopen of zouden jullie me dit afraden?

avatar van Tsjo-Wi
Als je van westerns houdt is Call of Juarez: Bound in Blood zeker een leuk zoethoudertje totdat deze game is gearriveerd. Het is gewoon een erg sfeervolle, spectaculaire westernshooter.

Nijmegen
Ja ik ben nu ook GUN en Call of Juarez: Bound in Blood gaan spelen om te wachten op déééééé game

Ravnoss
Volgens mij ben ik de enige die nou niet echt hoge verwachtingen voor deze game heeft . De vorige Red Dead vond ik een draak van een spel, en ook de filmpjes van deze hebben me verre van overtuigd.

Tsjo-Wi schreef:

Heb de demo gedownload en moet zeggen dat het er prachtig uitziet maar de gameplay, bestuuring, soepelheid haalt het nu net niet!

avatar van Bombong
Ik hoop dat-ie ook voor de PC uitkomt. De meeste games van Rockstar schijnen uiteindelijk ook een PC-release te krijgen als de console-markt is uitgemolken, dus wie weet...

avatar van Naomi Watts
Rockstar kennende komt hij later wel naar de PC. Lijkt me sterk dat dit een console only titel wordt.

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Rockstar kennende zal het ook wel een waardeloze poort worden. Dus als je geen NASA pc hebt staan hoef je er niet aan te beginnen. Dit lijkt me een erg toffe game maar als het technisch weer zo knudde is laat ik het mooi aan me voorbij gaan mocht hij voor de pc komen.

avatar van mieltjoes
louisvf schreef:

Ik heb deze ook, het is even wennen, maar het loopt wel soepel hoor, ik weet niet of de multiplayer nog een beetje loopt?
Maar die was ook wel aardig in elkaar gezet.