menu

Red Dead Redemption (2010)

mijn stem
4,33 (410)
410 stemmen

PlayStation 3 / Xbox 360
Action / Shooter
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Rockstar
Uitgegeven door Rockstar

Redemption is het vervolg op Red Dead Revolver. De game speelt zich af in het Wilde Westen in het begin van de 20e eeuw. In deze tijden maken de meedogenloze en chaotische prairievlakten langzaam ruim baan voor de steeds groter wordende regering en de opkomst van de Industriële Revolutie. Red Dead Redemption plaatst de speler in de schoenen van de voortvluchtige John Marston en neemt ze mee op avontuur voorbij de Amerikaanse grens. De speler raakt verwikkelt in verschillende vuurgevechten, ontmoet verscheidene personages en moet zich verweren tegen één van ’s werelds laatst overgebleven wildernissen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=PD24MkbHQrc

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Tsjo-Wi
4,0
Ja glitches kan ik mij ook nog wel herinneren, zoals mannetjes die half in een rots staan of mijn paard dat uit het niets dood neer viel. Mooiste glitch was nog wel die waarbij een NPC in een cutscene op dezelfde stoel als Ricketts besloot te gaan zitten terwijl die gewoon aan het praten was. Toen zaten ze dus als het ware in elkaar, als een misselijkmakend gedrocht. Nog nooit zo iets engs gezien

5,0
Rockstar heeft nu een Western van de GTA, nu nog een Romeinse/Perzische/Mongoolse/ Tijdperk ervan misschien?? zou wel super cool zijn !!!!!!

avatar van Mr. Olaf
4,5
Tsjo-Wi schreef:
Mooiste glitch was nog wel die waarbij een NPC in een cutscene op dezelfde stoel als Ricketts besloot te gaan zitten terwijl die gewoon aan het praten was. Toen zaten ze dus als het ware in elkaar, als een misselijkmakend gedrocht. Nog nooit zo iets engs gezien


LOL! Dat is bij mij ook gebeurd!

avatar van Realistic Gamer
4,5
Dankzij deze game, ben ik alle games van Rockstar Games gaan kopen,
en ben ik tot nu toe op heden Rockstar Games aan het volgen via internet etc...

Het Begin...
Ik was bij een vriend, en ik had nooit het idee om GTA-IV te gaan kopen... Toen speelde ik bij een vriend GTA-IV en ik dacht ''Wow! Hij is veel mooier dan zijn voorgangers, en veel beter!''
En dus kocht ik zodanig GTA-IV!

GTA-IV Was van Rockstar Games, en ik keek toen eens voor de lol op de site zelf van
Rockstar Games. Uiteindelijk wist ik toen nog niets van deze game, (Red Dead Redemtion) maar was op dat moment al bijna uit! Dus ik keek naar de laatste trailers van deze game en
ik dacht toen ''Wow! Wat een mooie cowboy game! Ik heb nog nooit een Wilden-Westen spel gespeeld, dus dat lijkt mij zo leuk! en het ziet er zo mooi uit!'' Niet veel later op de dag dat de game uit kwam, speelde ik hem die dag ook gelijk natuurlijk, en de eerste 15 seconden toen ik het spel speelde viel mijn mond continu open... Ik had nog nooit z'n mooie game als deze gezien en gespeeld. Wat Een Prachtige REALISTISCHE Game!!!!

Later wist ik hoe de game in elkaar zat, qua sfeer en Gameplay, speelde hem uit,
en was voor mij toen die tijd de meest Mooiste en Beste Game, die ik toen ooit gespeeld,
en gezien had!

Zodoende dat ik nu hedendaags Rockstar Games volgt via internet, en ik nu altijd geloof in Rockstar Games dat als er een nieuwe Game uitkomt, dat het dan ook weer een Hele Mooie zal gaan worden! En dat ik nu altijd de allereerste wilt zijn die een nieuwe game heb
van Rockstar Games! (Zie mijn reactie, bij Max payne 3)

Nu ben ik wel wat beters gewend natuurlijk, met al die nieuwe generatie's etc. dus, voor mij staat de game nu niet meer op Nr. 1, maar eindigt deze game voor mij op de zevende plaats!

Mijn Eindcijfer Is Een Welverdiende 4.5!5,0
Ik ga je zo toevoegen Realistisc Gamer, kunnen we online RDR spelen eens.

avatar van dr channard
4,0
Ik heb hem in huis Ik weet nog dat ik vroeger ongelooflijk veel plezier heb beleefd aan de game 'gun'.

avatar van kiekena
5,0
Aah! Poker

avatar van rickazio
4,5
Realistic Gamer schreef:
Dankzij deze game, ben ik alle games van Rockstar Games gaan kopen,
en ben ik tot nu toe op heden Rockstar Games aan het volgen via internet etc...
Werd tijd, volg het al sinds GTA 1

Geweldig spel trouwens, speel momenteel The Game of the year edition op de PS3

avatar van dr channard
4,0
GTA in een Western sfeertje. Kan je Red Dead Redemption zo uitdrukken? Wel het concept blijft een beetje hetzelfde. Een hoofdpersonage die een missie voor ogen heeft en hierbij andere mensen moet helpen met problemen. Dichter en dichter komt hij dan bij zijn eindbestemming. Ook al wie GTA IV gespeeld heeft merkt ook dat de controls van Red Dead Redemption heel goed overeenkomen met die van zijn voorganger. De manier hoe je het personage moet bedienen , een paard moet opklimmen en moet schieten is vrij hetzelfde.

Wat maakt dit spel anders (en in mijn ogen BETER als GTA IV) is de speelduur. Na de hoofdmissies heb je tal van bonussen die je in de Westerse wereld kan uitspelen. Zo heb je Challenges die je moet oplossen door goed te zoeken (bijvoorbeeld kruiden/bloemen plukken, een diersoort neerschieten, een schat zoeken enz...) , maar je hebt ook de Strangers missies. Die zijn aangeduid met een vraagteken. Dit zijn korte missies die de 'fame and honor' meter van je personage kunnen verhogen. Verder kan je ook outfits verzamelen door bepaalde opdrachten te voltooien.

Bovenstaande zij-missies zijn vooral dingen die je moet zoeken. Voor de rest heb je ook tal van mini-games (poker, liar dice, nightwatch) tot je beschikking die je vooral in een grote stad kan vinden. Zo kan je bijvoorbeeld jagen op bounty hunters en de keuze maken om ze neer te schieten of levend te vangen en naar de sheriff te brengen. Dit is wat GTA IV niet had. Met Red Dead Redemption ben je een tijdje zoet.

De sfeer is ook een enorme plus. Je voelt je als een echte cowboy wanneer je het Wilde Westen van Red Dead Redemption betreedt. Ik kan eindeloos op mijn paard rijden en kijken naar de uitgestrekte landschappen, genieten van de zon die ondergaat, of meedoen met een groepje mensen aan een kampvuur om dan een belachelijk verhaal aan te horen. Ook het hoofdpersonage maakt veel goeds. Je leeft meteen met hem in. Ik dacht eerst dat het een stoere 'ik ga tegen de wet in' cowboy ging zijn, maar John Marston heeft is een zeer aardige man met gevoelens. Uiteraard kan je als speler zelf uitmaken of je de goede of slechte cowboy bent, maar aan de andere kant past dat gewoon niet bij het personage.

Een paar minpuntjes is het feit dat de andere personages me niet veel deden. Ze waren niet zo memorabel en de fimpjes waren bij tijden helemaal niet boeiend. Ook de bugs doen in deze game de ronde.

Voor de rest is dit spel een heerlijke ervaring die je zeker moet gespeeld hebben. Ga als speler niet meteen op de hoofdmissies af, maar geniet van de challenges, bonussen en zij-missies. Zo blijft het spel variërend. Rockstar heeft met Red Dead Redemption een game afgeleverd die sterker is dan GTA IV.

4.5*

avatar van JustMike
4,0
Goede review!

avatar van Toni G
4,5
Mooi gezegd! Het is inderdaad echt een prachtige game alleen sprak de multiplayer mij niet echt zo aan dus die heb ik ook amper gespeeld.

avatar van Squall Lionheart
3,5
Squall Lionheart (moderator)
Een zooi off-topic berichten verwijderd.

avatar van JustMike
4,0
Ach, een paar maar

5,0
Lol, poker online kan tegenwoordig ook op je console, namelijk met RDR !

Pastichio Rocker
Slechtste spel dat ooit heb gespeeld op de pc.

avatar van bvonk
4,5
Pastichio Rocker schreef:
Slechtste spel dat ooit heb gespeeld op de pc.


Waar heb je het nu weer over? Deze is nooit voor de pc uitkomen. Misschien ben je een versie tegen gekomen die door andere is omgezet naar pc maar daar kun je het spel niet op afrekenen.

5,0
ik speel vanaf vandaag de goty edition, maar steeds als ik de game opstart vraagt ie of ik de normal,hardcore of de undead nightmare mode wil spelen.

Toen ik het voor het eerst had opgestart had ik voor hardcore gekozen, als ik voor die andere 2 modes kies, krijg ik een nieuwe game bestand toch ?

5,0
Ja.. Hardcore is zonder de mogelijkheid om met auto aim te spelen en normal is gewoon normaal en Undead Nightmare is de DLC Zombie Game

5,0
oke, en hoe kan ik zien hoe laat het is in de game?

avatar van rickazio
4,5
^ als je het menu opent zie je rechts in je scherm een antiek-horloge met de tijd erop.

- minpunten
Het spel zit heel degelijk in elkaar zoals we gewend zijn van Rockstar. Als je dan moet aangeven wat de mindere punten waren dan vond ik persoonlijk dat het soms wat eentonig was na een tijd spelen, bijv. sommige verrichtingen zoals mensen die gezocht worden zijn altijd ongeveer hetzelfde en de omgeving had wel iets meer mogen leven, ook al begeeft je cowboy zich in het ''bittere'' wilde westen.

+pluspunten
Uitgebreid verhaal, de algehele sfeer van het wilde westen was zeer goed, manier van bewegen, paard rijden, manier van schieten en de varriatie wapens, allemaal top kortom.

conclusie: Super goede game dat bijna op elk punt uitblinkt, verbeter punten zijn er altijd, die voor Red Dead Redemption waren: laat de omgeving nog meer leven, laat mensen in het ene dorp anders zijn dan in het andere bijv. Daarnaast was het spel met iets meer afwisselende submissies nog leuker en uitdagender geweest.

5,0
Ik snap echt niet waarom CoD de grote Online game wereld heeft veroverd, RDR Online vind ik wel 20x boeiender, naast het eentonige Killstreak / Shootouts, heeft RDR Gold Rush, Hold Your own, Stronghold, Races , Poker..
Daarnaast het leveling up ook nog eens, waar gamers Legends kunnen worden etc. en dan is e rnog de Free Rooms , elke dag anders.. posse wars beginnen, je posse verraden, je posse beginnen noem het maar op, hideouts veroveren met je posse, ook is de map best groot, maar natuurlijk kan die nog groter (zie Skyrim) hopelijk krijgt de nieuwe RDR meer Online funs voor de fans ! Saddle up and get a posse toghetter !!!!!

avatar van metaledje
Ik weet niet of dit een grote fout is in de game en hoe te verhelpen..

Ik heb nu net De Santa geexecuteerd,gesaved en de volgende dag verder gegaan.

Nu begin ik in gevangenis el presidio.iedere keer als ik uit mijn kamer loop begint iedereen om zich heen te knallen,ook op mij. er is een night job in de buurt. die accepteer ik.
3 onenigheden met de hond opgelost,ik haal mijn geld op,en van diegene waar ik het geld van krijg,begint na overhandiging ook op mij te knallen, ik snap er niets van...

Hoort dit in de game?is opeens de oorlog tussen iedereen begonnen? en hoe los ik dit op? iemand dit gedoe ook gehad? opzich wel geinig,maar toch benieuwd....

5,0
Misschien heb je op 2 slots gesaved? Je saved nadat je De Santa heb afgemaakt? en je hebt geen bounty erna?

AFCA-030
Je krijgt geen bounty nadat je De Santa hebt geëxecuteerd. Het is gewoonweg een bugje, heb het wel vaker gehad. Nadat je hem opnieuw hebt opgestart is het probleem als het goed is opgelost Het stikt van de bugs in deze game.

5,0
ik heb de game nu uitgespeeld, hoe kan ik heel veel geld verdienen ? ik wil die war horse kopen. zonder cheats aub.

avatar van dr channard
4,0
Speel eens five finger fillet voor 100 dollar. Na elk potje win je 200 dollar

5,0
oke, en anders ?

avatar van dr channard
4,0
Nightwatch doen

5,0
wat is dat?

AFCA-030
Je hebt het spel toch uitgespeeld? Nightwatch is dat je in de nacht een sherrif helpt met het vangen van koeiendieven, twee mannetjes die elkaar de schedel inslaan uit elkaar halen enz. Dat soort werk moet je doen om kostuums vrij te spelen en je game op honderd procent te krijgen.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:58 uur

geplaatst: vandaag om 21:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.