NecroVisioN (2009)

PC / Xbox 360
Action / Shooter

Ontwikkeld door The Farm 51 en 1C
Uitgegeven door 505 en Cenega

In NecroVisioN ben je een Amerikaanse soldaat die gedurende de Eerste Wereldoorlog meevecht met het Britse leger. Al snel kom je erachter dat je vecht tegen een andere vijand dan het Duitse leger. Diep onder de oppervlakte waar de oorlog wordt uitgevochten leven duistere krachten. Duistere krachten die zich manifesteren in de vorm van demonische monsters en zombies. Deze wezens vechten zich een weg naar de oppervlakte om de mensheid voor eens en voor altijd uit te roeien. De enige reden dat ze er nog niet zijn is dat de vampieren hier een stokje voor steken. Je komt in aanraking met deze vampieren en door samen te werken kunnen jullie de wereld van de ondergang redden. Tijdens deze samenwerking zul je zowel aan de oppervlakte als onder de grond hevige gevechten moeten voeren. Je kunt gebruik maken van authentieke wapens en speciale krachten die je worden aangeleerd door de vampieren. Ook heb je de beschikking over technologisch geavanceerde wapens.

avatar van Rujar
Wat een aparte verhaalliijn

avatar van Tha Luz
ja idd maar aan poster te zien word dit niet echt bijzonder

Wouw lijkt me super goed verhaal.

avatar van TonyTHorror
Tha Luz schreef:
ja idd maar aan poster te zien word dit niet echt bijzonder

Als ik het me goed herinner, werd dit een soort painkiller.
Heb keer trailer er van gezien, en wat gameplay, zag er echt niet zo kut uit als dat je van die poster mag verwachten

Gewoon weer lekker breinloos knallen!

avatar van Tha)Sven
RedLine schreef:
Wouw lijkt me super goed verhaal.

Volgens mij niet hoor Als ik die voorkant al goed bekijk

Tha)Sven schreef:

Volgens mij niet hoor Als ik die voorkant al goed bekijk

Ik zie het verhaal nergens op de voorkant staan jij?

avatar van Zell
Lijkt mij als 'geschiedenisfreak' echt een afschuwelijk verhaal. Ik kan wel wat fictie hebben maar dit gaat me toch echt te ver

maxmus
En weer een game met zombies en etc, houd het dan nooit een keer op ?.
Alhoewel deze verhaallijn wel heel apart is :S

ziet er grappig uit.

avatar van Martijn
Ziet er nog niet eens zo slecht uit:

YouTube - NecroVision Trailer

avatar van TonyTHorror
Hey grappig, dacht dat dit alleen op pc kwam..
Maar mooi dat hij op de 360 komt, kan ik hem ook een keer een kans geven Hopelijk beetje in de richting van painkiller, dat zou het mooist zijn!

avatar van Foetsj_NL
Ziet er veelbelovend uit, een titel om in de gaten te houden denk ik.

avatar van Starmaster501
ziet er goed uit. maar het kan ook zijn dat hij erg slecht word... we zullen zien

iemand deze game al gespeelt ? want ben best nieuwsgierig

RE123
poster ziet er goed uit

avatar van Barcel
Martijn schreef:
Ziet er nog niet eens zo slecht uit:

YouTube - NecroVision Trailer

De locaties, vliegende monsters en reuzen doen me echt denken aan games van LOTR...

Ik ga hem denk ik wel kopen

avatar van Starmaster501
zie er niet zo slecht uit. ik heb een paar filmpjes en demo's gezien

avatar van GAMEKING94
2,0
Gespeeld op de pc en ik kon hier niet vrolijk van worden, saai, best wel lelijke graphics en toch heb je er een zware videokaart voor nodig. En de besturing is matig.

avatar van StayVisible
Dit spel heeft inderdaad een flinke pc nodig. Ik draai op 9800GTX SLI met een quad core, draai prima op de hoogste settings.
Dan ziet het er toch wel gelikt uit, besturing is behoorlijk wennen.
Best een leuk spel, alleen hebben we dit wel vaker gezien.
Voiceacting is zo slecht dat het gewoon grappig wordt.

lijkt me wel lachen.
weet iemand waar dit spel te koop is, of wil iemand hem ruilen.
kan hem nergens vinden.

gaat over de xbox360 versie.

AvMerode
NecroVisioN is de low budget versie van Wolfenstein komisch.