menu

Archon: The Light and the Dark (1983)

mijn stem
geen stemmen

Atari 400/800/XL/XE / Apple II / PC / Commodore 64/128 / Sinclair ZX Spectrum / Amstrad CPC / Commodore Amiga / Macintosh / Nintendo Entertainment System / Mobile / Apple iOS
Strategy
single player / multi player

Ontwikkeld door Free Fall
Uitgegeven door Electronic Arts, Ariola en Bullet-Proof

Archon: The Light and the Dark is een strategisch bordspel die gelijkenissen heeft met schaken. Twee partijen, een lichte en een donkere bestaande uit 18 stukken strijden tegen elkaar op een bord van 9 bij 9 vierkanten. Je wint het spel als je met één van je stukken op een powerpoint vierkant terecht komt of als je alle stukken van de tegenstander wegvaagt.

zoeken in:
avatar van jellecomicgek72
inspirerende voorkant..........


avatar van Flammazine
Nog gespeeld op de c64. Je speelde een soort schaak en als je een pion van de tegenstander sloeg, kwam je in "battle mode" terecht. Kan me sommige stukken nog herinneren: the sorceress dacht ik ,en euhm , de shapeshifter,euh, de golem? Pff lang geleden, maar ik kan me de beelden nog wel herinneren. Wist niet dat het van EA was, trouwens.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:32 uur

geplaatst: vandaag om 10:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.