Battlefield 2142 (2006)

Macintosh / PC
single player / online

Ontwikkeld door Digital Illusions
Uitgegeven door Electronic Arts

Het is 2142. De wereld leeft in angst, want er is een nieuwe ijstijd aangebroken. De grond die niet is bedekt met ijs kan slechts een klein deel van de wereldbevolking voeden. De realiteit is even duidelijk als genadeloos: sommigen zullen overleven, de meeste mensen zullen sterven. In Battlefield 2142 kies je de kant van één van de twee militaire supermachten - de Europese Unie of de nieuw gevormde pan-Aziatische Coalitie - in een epische overlevingsstrijd.

avatar van waxs
Gewoon Battlefield 2 in een science fiction jasje, maar wel gewoon de volle prijs vragen, beetje matig. Ik vond het ook stuk lelijker.

avatar van martinstegenga
Idd, daarom trekt mn Pc het ook niet. Ziet er veels te nieuw uit
Voor de rest leuke/redelijk goeie game.

Ik vind het een mooie game, grafish gezien stuk beter (al moet je computer het wel kunnen trekken)
en verder,, gewoon battlefield beetje futuristish maar mooi

Toffe game

avatar van Foetsj_NL
Ik vond er niet zoveel aan , zoals waxs al zei Battlefield 2 met een science fiction skin En daar dan 60 euro voor vragen ? Vond er maar weinig aan eerlijk gezegd en het was het kopen nier waard.
Deze hoort nu echt in de Flop 100 !

2 *

Lol, die met die 2 is gewoon jaloers omdat z'n computer het niet kan afspelen+ 't spel is maar 50euro, en nu nog maar 30euro, dus houd je mond >.> En je bakt er waarschijnlijk niks van :"""D

't Is leukste spel ooit vind ik.

Relax
Online met vrienden die je kent is dit spel echt perfect.
Lekker je gear upgraden en sterker worden dan alle anderen.
Met snipen had ik teveel lol

Maar ik ga ervan uit dat dit wel een slap vervolg is ja, maar ik geef de 4,0* dan ook aan de lol die ik heb beleefd met online met vrienden.

Als ik het spel echt op spel moest baseren dan was het wel 3,5.. 3,75 = 4,0*

Dus een 4,0*.

avatar van arnevr
1,0
Halrod, ik geloof niet de de specs zoveel hoger zijn dan die van Battlefield 2. Ik ben het met ze eens aangezien het gewoon BF2 is in een science fiction jasje... Ik zou dit meer als een expansion pack zien dan als een standonline game.

was nooit zo'n online gamer, maar das wel ff verandert na deze game....zit nu elke dag wel even online, loopt meestal wel goed met een ping tussen 15 en 70. Dynamisch en zeer verslavend.

kevin13
mooie graphics, prachtige geweren en natuurlijk een goede gameplay.
alle landjes zijn even leuk, alhoewel ik Fall Of Berlin nog heel moeilijk vind om uit te spelen.
het geluid van de geweren vind ik zeer realistisch en mijn favoriet wapen is voor 1 keer Ondersteuning.
een heel geslaagd spel, dat zeker niet onderdoet aan Batllefield 2 en Battlefield 2: Special Forces

leuk spel, met erg coole wapens maar ik miste de sfeer van Battlefield 2

avatar van JacoBaco
Niet zo leuk als Battlefield 2, maar wel goed genoeg. De Titan missies zijn gewoon erg geinig. Jammer is het grauwe sombere sfeertje.

Natuurlijk blijft het leukst spelen met meerdere vrienden.

Ik heb van deze game meer dan genoeg uurtjes kunnen genieten.

Geweldig spel!!

Vroeger heb ik deze game echt genolifed. Totdat ik w7 instaleerde en toen deed die het niet meer