menu

You're in the Movies (2008)

mijn stem
3,20 (5)
5 stemmen

Xbox 360
Party
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Zoë Mode
Uitgegeven door Codemasters

Altijd al gedroomd van een carrière in Hollywood? Met You're in the Movies is het mogelijk deze droom te realiseren door minigames te spelen voor jouw Xbox LIVE Vision Camera. De minigames bestaan bijvoorbeeld uit het naspelen van scènes uit films, wat je met familie en vrienden kunt doen. Het spel neemt uiteindelijk jouw prestaties op in korte stukjes video en plaatst deze binnen een gehele film. Acteer je goed? Dan is het mogelijk het te schoppen tot topacteur in de magische wereld van Hollywood.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=rddaqa7d7y8

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Rujar
Ben benieuwd naar deze aanfluiting.

Ik denk dat het spel leuk is als je helemaal uit je dak bent of zo

avatar van knarkworst
3,5
Best leuk spelletje ook voor oudere, laatst met vriende in een zatte bui gespeeld.. nog nooit zo hard gelagge..

Het gaat niet om de eyetoy achtige spelletjes
maar meer om het resultaat achteraf dat je elkaar ziet acteren in een trailer... kei grappig

Nouja tip misschien voor sommige !

avatar van Mart
2,5
Is wel grappig met wat vrienden (als je in een gekke bui bent), maar op een gegeven moment heb je het allemaal wel gezien. Het scoorsysteem (dat aangeeft wie de hoogste score heeft na het spelen van bepaalde minigames (die je moet spelen voor de film)) heeft trouwens totaal geen nut. Ik deed dit een keer met mijn broer, en ik had een hogere score dan mijn broer, maar mijn broer kwam vaker in de film voor dan mij.
Ook de camera is niet echt geweldig; op een gegeven moment komt er ineens een waas voor de camera, waardoor je jezelf niet meer kan zien op het scherm. Meer dan 2,5* kan ik echt niet geven.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:27 uur

geplaatst: vandaag om 08:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.