Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned (2009)

Alternatieve titel: GTA IV: The Lost and Damned

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Action / Shooter

Ontwikkeld door Rockstar
Uitgegeven door Rockstar

The Lost and Damned is een uitbreiding op Grand Theft Auto IV. Je speelt met Johnny Klebitz, een lid van motorbende the Lost en ziet met dit personage een totaal andere kant van Liberty City. Daarnaast bevat Lost and Damned ook nieuwe multiplayermodes, wapens, voertuigen en meer muziek.

avatar van hitman
3bdelilah schreef:

Op Steam? Vergeet niet dat je je geld terug kunt krijgen als je dat wilt (en ik neem aan dat je dat wilt).
Gekocht bij Bart smit, helaas uit de seal verpakking, ging er van uit dat het kon.

avatar van hitman
Is nog steeds te koop als iemand wil

avatar van krokus
Aardige aanvulling op GTA IV, die ik nu voor een tweede keer gespeeld heb. Weinig wat me nog bekend voorkwam, dus enigszins een verrassing. Nadat het verhaal wat op gang komt, is het best wel verfrissend om in Liberty City te zijn in de huid van iemand anders. Erg rijk is Johnny niet geworden bij mij, dus was het ook nog wel opletten op het budget in de wapenshop. Hij leefde meer op wat hij op zijn tegenstanders buitmaakte en ditmaal was er geen Kiki om hinderlijke politie af te schudden.

SeptuSword
Johnny.. Eigenlijk de slechtste protagonist in de GTA wereld. Domme keuzes, veel zeuren en klagen zonder oplossingen, een drugs verslaafde ex die hij geen nee kan zeggen. Daarentegen ben ik wel een fan van het gevoel van de saamhorigheid die deze uitbreiding brengt. Iedere missie doe je met je club maten en dat kan mij wel bekoren.

Het verhaal gaat vooral om domme keuzes en vingers wijzen, het is allemaal de schuld van die en die terwijl je zelf bewegingen maakt die grote consequenties met zich mee brengt. Daar staat Johnny nooit bij stil. Misschien daarom ook zijn korte bijdrage in GTA V en zijn beste maat Trevor.