Wanted: Weapons of Fate (2009)

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Action / Shooter

Ontwikkeld door GRIN
Uitgegeven door Warner Bros.

Wanted: Weapons of Fate is een game gebaseerd op de film Wanted en gaat verder waar het verhaal van de film stopt. In de game speel je als Wesley die het opneemt tegen het Franse The Fraternity, een organisatie die bestaat uit huurmoordenaars. Hierbij maak je gebruik van high-tech wapens en kun je technieken zoals Curving Bullets, Assassin Time en Bullet Explosion gebruiken.

avatar van jellecomicgek72
Toch nog een vrij aardig Gemiddelde.

blijft vet

Demo Gespeeld.

Ik moet erbij zeggen ik heb de Film niet Gezien en dat ga ik ook denk ik niet doen. Je begint de Demo in een soort van Vliegtuigruimte of wat het dan ook is en het enige dat je moet doen is Proberen aan het einde van het level Te komen door wat Gasten te Killen. De Graphics in het spel vindt ik van een zeer hoog niveau voor een FilmGame en de controls waren ook vrij goed. Ik ben alleen Bang dat je dit in 3 á 4 uur wel weer hebt gezien en het daarna in een Hoek smijt en weer wat anders gaat zitten spelen.
Er is een soort van Slowmotion optie in de Game zodat je je Vijanden nog wreeder kan afmaken.
Dit werkte Opzich wel maar ik denk dat dit niet zo lang leuk zal blijven. De Omgevingen in het spel zien er wel Simpel uit. (van wat ik heb gezien dan) Dit spel is denk ik ook een Grote Herhaling.

Conclusie: Demo is wel geinig om te spelen maar als je echt 65 euro wilt uitgeven kun je better een Topper voor je centen Kiezen.

(aangezien je niet mag stemmen op demo's doe ik dat ook niet)

avatar van Starmaster501
Ik heb de demo gespeeld en het spel bij een vriend gezien... De omgevingen zijn wel saai en de gameplay ook. Het is van punt a naar b met wat knallen. Wat wel weer leuk is dat level dat je kogels kapot moet schieten... Nah ik denk tog dat de score een 3 hoort te zijn... Gewoon leuk maar lang houd je het niet vol

avatar van jaspertje3
Gisteren dit spelletje maar aangeschaft, nieuw voor 12,99. Denk dat het een prima prijs is voor dergelijk spelletje, en waarschijnlijk heb ik er wel weer even lol van

spelletje gekocht en moet zeggen dat het mij toch heeft geboeid die 4 uur die ik eraan heb gespendeerd om de SP uit de spelen, Graphics zijn zeer goed, MUV de cutscenes.

+: Goede Graphics
Dingen uit de film goed terug laten komen, bv curving bullets

- : Zeer korte multiplayer

Kortom als ie in de budgetbak ligt netzoals jaspertje hem heeft gekocht, is hij zijn geld waard, maar niet voor de volle pond voor €65,-

*singleplayer
en ze hadden wat meer aan de cutscenes kunnen doen.

0,5
kut spel

avatar van jellecomicgek72
Argumenten? Hier hebben we dus niks aan

ik heb de demo op de xbox gespeeld alleen ik snap nie met dat curving bullet waneer komt dat in zo heel sloom gaat kan iemand mij vertellen hoe dat moet?

en kan iemand mij vertellen hoeveel uur het duurt voordat je deze game heb uitgespeeld

avatar van Hadouken
Eventjes gespeeld maar was nogal saai. Het ziet er wel redelijk uit, maar het deed sterk denken aan Time Crisis. Als bijna een achtbaan ga je door de levels heen. Ik ga dit dan ook niet meer verder spelen...

avatar van jaspertje3
Danil schreef:

Uurtje of 5, 6 ren je er wel doorheen.

Ik heb me overigens prima vermaakt met het spel. De vernietigende kritieken zijn niet helemaal terecht. Alleen de besturing had wat beter gekund, en het had soms wat uitdagender kunnen zijn.
Ik heb em platinum trouwens, 100% van de trophies!

SvV_Ying
Zag hem net liggen voor slechts 14,99 bij Mediamarkt voor PS3, denk wel dat ik hem ga proberen. De eindejaarstoppers (Uncharted II, ACII, COD MW2 enz.) laten nog wel even op zich wachten dan kan zo een speletje als dit er prima even tussendoor, ook leuk dat ie trofeeen heeft.

SvV_Ying
Ben nu bij chapter 5 (net over de helft) en de game bevalt me toch redelijk goed, zeker voor 14,99 een hele aardige game. De actie is leuk en snel en je hebt ook wat aan de krachten en technieken die je kunt gebruiken, ik wissel ze allemaal af. Vooral als je het bullet curven close in beeld krijgt zorgt altijd wel weer voor voldoening.

Graphics zijn degelijk maar niks speciaals vergeleken met andere spellen. Verder vind ik het verhaaltje ook wel interessant en voegt het voor mij wel wat toe aan de film.

Voor nu een zeer degelijke 3,5*

avatar van PsxPs2Ps3
was redelijk te doen,kreeg er de dvd ook bij:)

blackhawk500
weet er iemand als je ook andere gewere kunt als pistole ?
ik heb op youtube gekeke en overal heb je dezelfde gewere ...:s

avatar van mrdig
blackhawk500 schreef:
weet er iemand als je ook andere gewere kunt als pistole ?
ik heb op youtube gekeke en overal heb je dezelfde gewere ...:s

Nou je hebt 2 type guns: 1 gun met normal bullets en de double guns met explosive bullets. Alleen heb je die double guns in het begin alleen bij bepaalde levels en aan het eind.

Verder lekker tussendoortje dit. Simpel, lineair en kort maar toch vermakelijk. Vooral dankzij het mooi uitgewerkte curving bullets principe en de prima cinematics die je daar af en toe bij krijgt.

avatar van Feyenoord100jaar
Iemand deze game in de winkels gezien van rond de 10 euro?
Op internet kost hij namelijk 20 euro.

avatar van mrdig
Ik heb hem van Marktplaats gehaald voor 12 euro. Ik zie dat de game ook nu nog wel op marktplaats staat tegen diverse prijzen.

Of als je een keer in de buurt van Groningen bent, dan mag je hem voor 10 euro bij me ophalen

avatar van Feyenoord100jaar

Leuke game voor even tussendoor,
pluspunten:
-curving bullets en het schieten werken goed, alleen soms een beetje stroef.
-Goed coversysteem, en uitstekend gedaan met die adrenaline.

minpunten:
-moeilijkheidsgraad,(op de moeilijkste niveau deed ik er 3 en een half uur over, je merkt niet veel verschil tussen ''the killer'' difficulty en bijvoorbeeld op normal.
-verhaal+cutscenes, erg saai. Voor mijn gevoel hebben ze dit er gewoon bijgedaan om de game wat op te vullen.
-te kort: game kun je heel snel uitgespeeld hebben, eerste keer toen ik dit spel uitgespeeld had deed ik er 5 uur over. gewoon te kort.

Al om al namen de pluspunten het toch over van de minpunten, daarom net een voldoende (3.0*)

Raad de game toch aan om te spelen, al is het maar voor even tussendoor. 20 euro is hij zeker waard.

avatar van Bahamut Zero
jaspertje3 schreef:

Uurtje of 5, 6 ren je er wel doorheen.

Ik was er in 3 uurtjes doorheen op assassin difficulty

jaspertje3 schreef:
Ik heb em platinum trouwens, 100% van de trophies!

Netjes

Gekocht voor €8.- em al weer ingeruild, de game play is kort verder is de game net als de film leuk voor tussen door niet te veel nadenken gewoon veel geweld. Grafisch is deze game redelijk, ''the curving bullets'' zijn leuk gemaakt en voegen iets toe aan deze middelmatige shooter. Hij doet wat hij moet doen en niet meer. 3.0*

avatar van TonyTHorror
Basic shooter die door een prima cover-systeem en geinige ''eigen'' shooter elementen (de curved bullets) best een paar uurtjes te verdragen is.