Hogs of War (2000)

PC / PlayStation / PlayStation Portable / PlayStation 3 / PlayStation Vita
Strategy

Ontwikkeld door Infogrames
Uitgegeven door Infogrames, Zoo, Sony en Urbanscan

In Hogs of War speel je als een team elite soldaten... Van varkens! Leid je team, alleen of tegen elkaar, vier tegen vier of tegen een overmacht, naar de overwinning. Geef je Hogs verschillende taken, zoals sniper of medic en probeer de tegenpartij te overmeesteren en ze, met de vele verschillende wapens, van het slachtveld af te schieten.

Superspel dit!

Echt een juweeltje uit de oudere tijd maar nogsteeds leuk.

gamelord
Idem hier ps3me héél leuk spel, met droge humor.
het spel zag er heel leuk uit en het was ook leuk om je eigen knorretjes te kiezen. In een groen uniform, in het geel of in het blauw.
Ja super deze.
4,0*!!

avatar van ps3me
dat is het inderdaad, precies zoals jij zegt... alleen vind ik het jammer dat ik deze nergens meer kan vinden!

avatar van Tha Luz
Er is een Hogs Of War 2 aangekondigt.

foto+trailer.

Ziet er best mooi uit

Tha Luz schreef:
Er is een Hogs Of War 2 aangekondigt.

foto+trailer.

Ziet er best mooi uit

Er staat juist dat het geen hogs of war 2 is.... maar beyond good & evil 2..

gamelord
ps3me schreef:

Inderdaad Tim, is het jammer dat het spel nergens meer tekrijgen is.
Ik doelde op de humor zoals, met een bazooka de vijand terroriseren
van grote afstand of een tijdbom naast ze te planten gevolgd door een gruwelijk droog lachje enz.

Erg jammer dat er niet meer van deze droge games uitkomen.
sierde echt je collectie op!!

Dat deed het zeker!
Maar ik ga wel is kijken op marktplaats, misschien vind ik hem daar wel.

avatar van Musique
Ergleuk spel dat Worms 3D en zelfs 4 overtrof.

avatar van Duke Nukem
Worms of War, ik bedoel Hogs of War is een superleuk spel! Een Worms game waarbij je om beurten met allerlei wapens op elkaar schiet, maar dan met varkens. De map is volledig in 3D en speelt zich af tijdens WO1. Heel humoristisch, met de stem van Rick Mayall. Een vervolg op dit spel is jammerlijk afgezegd vanwege financiële problemen. Ik heb dit spel tweedehands op de kop kunnen tikken, maar men vraagt schandalig hoge prijzen voor dit soort zeldzame spelletjes!

avatar van Scarafax
Toevallig laatst weer een keer gespeeld. Hoewel het nu erg gedateerd is, grafisch gezien vooral, toch echt een leuk spel nog om met vrienden te spelen. Mag best een remake of een nieuwe versie krijgen als je het mij vraagt. Als casual game heerlijk.