logo GamesMeter menu

Nintendo Entertainment System
Puzzle

Ontwikkeld door Bethesda
Uitgegeven door THQ

Spel naar aanleiding van de puzzelboeken waarin je Wally dient te vinden. Wally bevindt zich op zijn reis telkens weer tussen een grote groep met mensen. Hij is te herkennen aan zijn rood-wit gestreepte trui. Probeer Wally te vinden binnen een vooraf bepaalde tijdslimiet. Het spel telt acht verschillende puzzels.

avatar van Mega Man
Schijnt één van de allerslechtste games te zijn op deze aardbol volgens de Angry Videogame Nerd op Gametrailers.

avatar van kaholiic
Vond de boeken altijd geweldig!

avatar van Princess Piranha
Wow, hier is een game van? xD Die boeken waren echt geweldig. Totdat je ze zo vaak doorkeek, dat je alles wist te vinden

avatar van fabblwaps
Van Where's Waldo komt kennelijk ook een spel op de nieuwe consoles verkrijgbaar. Het wordt door ubisoft gemaakt.