Diablo III (2012)

PC / Macintosh / PlayStation 3 / Xbox 360 / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch
Action / RPG

Ontwikkeld door Blizzard
Uitgegeven door Blizzard

Het verhaal speelt zich twintig jaar na de gebeurtenissen van Diablo II af. De Speler krijgt de keuze uit vijf karakterklassen, waaronder de Barbarian, Witch Doctor en Wizard. Nieuw daarbij is de keuze tussen het mannelijke of vrouwelijke geslacht.

avatar van MrDrx
1,0
Nog een WoW spel.. hoeft voor mij niet. Helaas krijg k mijn geld voor dit stuk afval niet terug, heb het maar weg gegeven.

avatar van Thorak
Had je vantevoren kunnen weten...

%%%%%%
Is het mogelijk om 1 Diablo 3 cd voor 2 pc's te gebruiken ?

En 2 verschillende acounts aan te maken ( Ik en in dit geval mijn broertje )

avatar van Thorak
Nope je gebruikt 1 code per account en jij hebt er dus 2 nodig.

%%%%%%
Dus nu zou ik 1 extra spel voor mezelf moeten halen ? Dat is is best balen....

avatar van ReMyTje86
MrDrx schreef:

Eerst informatie zoeken want ik wist het dat het online connectie nodig was van te voren. Je had het kunnen weten toen je de beta speelde. Je hebt niet echt een goeie verklaring van je cijfer.

%%%%%% schreef:
Dus nu zou ik 1 extra spel voor mezelf moeten halen ? Dat is is best balen....
Dat werkt al zo zolang games serienummers hebben. En dat is al héél wat jaren zo.
Ik kan het ook niet bepaald raar vinden dat het zo werkt trouwens.

avatar van Thomas83
Als het is om samen tegelijk online te spelen dan kan het ongetwijfeld niet, maar anders ook niet?

avatar van Thorak
In dit geval niet, want je maakt een persoonlijk account aan, tenzij je met z'n 2en op 1 account gaat spelen.
Het is niet aan te raden overigens; er zijn meerdere mensen die dit met WoW gedaan hebben en daar door gebanned zijn! Kun je het spel alsnog opnieuw kopen en opnieuw beginnen als je dan nog wilt door spelen.

%%%%%%
In iedergeval bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen.

Nu weet ik dat ik nog 1 extra Diablo spel nodig heb voor mezelf.

avatar van woeler82
Diablo 3 is een samenvoeging als verhaal een mix van diablo 1 en 2 zoals de butcher als eindboss in episode 1 komt ook voor in diablo 1

Verder heb ik de indruk dat je dit veel te snel heb uitgespeeld
Als je binnen 1 week al lvl 50 kan zijn , wat ik gezien heb bij mijn vriend, vind ik dat vrij snel

Wel boeiend is het samenspelen online
Alleen heb ik het gevoel dat je na 6 weken intensief spelen te hebben het spel voor gezien houdt
Het ziet best wel leuk uit maar een echte kick vind ik het niet

avatar van Aazhyd
Is dit weer zo'n spel waarbij je eindeloos quests moet uitvoeren, waarbij je van hot naar her loopt?

avatar van Tsjo-Wi
Ja.

avatar van Aazhyd
Nou, dan laat maar.

woeler82 schreef:
Verder heb ik de indruk dat je dit veel te snel heb uitgespeeld
Nog altijd beter dan de vele spellen van tegenwoordig die je in 1 dag uitspeelt, zoals Max Payne 3 die binnen 10 uur uit te spelen is.
Het idee van Diablo is juist ook om het op het uiterste uit te spelen, voor op nightmare mode en nu op zelfs tot aan inferno mode.
Als je lvl 50 bent ben je nog lang niet op het ultieme level.

%%%%%%
Kan ik er een maand opwachten

Het scheelt dat de zon vol-op aanwezig is...

avatar van Thomas83
woeler82 schreef:

Verder heb ik de indruk dat je dit veel te snel heb uitgespeeld

Het zegt waarschijnlijk niet zoveel dat je na een week al level 50 kunt halen. Tenminste, in Diablo 2 kun je dat makkelijk in een week halen, Sterker nog, na een paar uur of minder al denk ik, als je je een beetje laat rushen. Het van level naar level gaan verloopt bepaald niet evenredig in Diablo 2. Maar in Diablo 2 stikt het wel van de bots natuurlijk, waardoor het veel makkelijker wordt om gerushed te worden. Als die bots er niet zo zijn in Diablo 3 dan wordt het allemaal al ietsje lastiger.

Voor online spelen zou het best een voordeel kunnen zijn, want in Diablo 2 tellen de lagere levels, behalve voor PVP'ers die binnen bepaalde levels duelleren en mensen die gewoon langzaam alles doorlopen (toch in de minderheid denk ik), niet echt mee en is iedereen vooral uiteindelijk aan het ploeteren om te levelen in de hogere levels.

avatar van Niinoke
Ongelofelijk leuk spel.
Vroeger was ik helemaal geen Diablo fan, maar nu ik deze Diablo 3 speel, ben ik er nietmeer af te krijgen.
Alleen heb ik niet veel vrienden op het spel..dus als iemand ook nog vrienden nodig heeft, stuur me dan je battletag maar door ^^

avatar van J0rea
Tegenvallend na het 2e deel......

avatar van Thorak
Het feit dat er zo vreselijk veel gezeken word dat het spel te moeilijk is zegt niets over het spel, maar alles over de spelers! Het gaat weer net zoals met World of Warcraft; spelers begonnen te zeiken dat de expension 'The Burning Crusade' veel te moeilijk was en Blizzard heeft dat met diverse patches later dan ook aanzienlijk makkelijker gemaakt. Waar je eerst met een goed gebalanceerde groep een dungeon in moest kon je na een paar patches dezelfde dungeon met een willekeurige groep die totaal niet op elkaar was ingespeeld en al helemaal niet gebalanceerd was het makkelijk uitspelen. Na de latere expension werd het zelfs nog vele malen makkelijker gemaakt, want veel spelers vonden het nog steeds moeilijk en items verzamelen duurde 'veel te lang'. Met als resultaat dat de ultieme itemsets door bijna iedere speler binnen een week compleet waren gemaakt.
Ook hier in Diablo III zijn er al weer spelers die lopen te zeuren dat ze vanaf dag 1 spelen en nog geen enkel legendary item hebben...
Op het forum van Diablo III was er zelfs iemand die het maar slecht vond van Blizzard dat hij "pas" 3 legendary items had! Uiteraard kreeg hij gelijk van een horde andere die-hard Diablo spelers de wind van voren!
Hoe 'Legendary' kan iets zijn als je er iedere week wel een kan vinden???

avatar van Cassevis
100% Mee eens Thorak

avatar van JustinW
Kan ik me ook bijvoegen. Als hij makkelijker zou worden zou je er niet zoveel tijd in kunnen/willen stoppen. Tuurlijk wil je dat legendary items vinden maar het moet wel legendary blijven.

Hoe zit het met DLC voor Diablo 3 is er al iets aangekondigd?

avatar van Thorak
Waarschijnlijk het zelfde als voor Diablo 1 en 2: geen.
Over een jaar ofzo zal er waarschijnlijk een expansion komen, maar een DLC zie ik er niet in zitten hoor...

avatar van rickazio
Wat is een goed alternatief voor Diablo 3?

avatar van Confusie
Volgens mij alles wel zo'n beetje.

avatar van CarealotCarrot
Ik weet niet wat recent is uitgekomen en een goed alternatief is voor Diablo.
Maar het al wat oudere Titan Quest ui 2006 is een goede keuze, imo is dat spel zelfs beter dan Diablo .

avatar van Ricxz92
Torchlight.

avatar van J0rea
rickazio schreef:
Wat is een goed alternatief voor Diablo 3?

Guild wars 2 komt over een maandje uit...

avatar van Niinoke
Wanneer komt de pvp?