menu

Age of Booty (2008)

mijn stem
3,25 (4)
4 stemmen

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Strategy
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Backbone
Uitgegeven door Capcom

Age of Booty is een strategiegame die draait om een piratenschip, waarmee je moet vechten en die je moet upgraden met het goud dat je verdient of hebt geplunderd. Je moet het opnemen tegen andere groepen piraten en plundert dorpen en steden op het vaste land.

zoeken in:
avatar van DonOswaldo
3,5
Leuk.

Hou wel van dit soort spelletjes. Leuk in elkaar gezet en het online gedeelte was erg vermakelijk en ook de challenges kon ik me mee vermaken (de easy ones waren uiteraard wat easy). Het zelf een map bouwen is niet echt heel interessant (al is het natuurlijk handig dat de optie er is), maar gelukkig zijn er genoeg leuke mappen.

Het onderscheidt in groepen is wat saai (met alleen kleurtjes). Power-ups zijn er niet echt veel, maar eigenlijk wel genoeg, alleen de upgrade van de schepen mocht van mij iets verder doorgaan wat mij betreft (en dan vooral de snelheid).

Na de challenges en een aantal keer online spelen heb je het ook wel weer gezien, maar dat boeit me niet zoveel. Kleine 3,5*

Gast
geplaatst: vandaag om 12:46 uur

geplaatst: vandaag om 12:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.