Romancing SaGa 2 (1993)

Android / Apple iOS / Nintendo 3DS / Nintendo Switch / Nintendo Wii / Nintendo Wii U / PC / PlayStation 4 / PlayStation Vita / Super NES / Xbox One

Ontwikkeld door Square
Uitgegeven door Square en Square Enix

Lang geleden werd het kwaad verslagen door zeven dappere krijgers en sindsdien leeft de wereld in vrede. Maar het geheugen van de mensheid is kort en de universele balans herstelt zich altijd. Nu wordt de wereld bedreigt door seven demonische krijgers en dreigt een periode van verwoesting en duisternid aan te breken, ware het niet voor de koninklijke familie Avalon. Koning Leon zweert alles te doen om de demonen tegen te houden en stuurt zijn zoon Gerard op pad. Deze keuze zal het lot van de familie onherroepelijk bepalen. Stuur de verschillende generaties van Avalon in hun strijd tegen de duistere krachten.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Deze komt 15/12 naar de switch!

Ulysses
centurion81 schreef:
Deze komt 15/12 naar de switch!

Ook voor Ps4, Steam, PSVita en XBoxOne

avatar van Onderhond
Het derde deel was echt _taai_ ... eigenlijk vanaf de eerste battles is het al ploeteren met strategie, de vijandenen levelden ook mee met je personages dus een beetje grinden was ook helemaal geen optie. Geen idee hoeveel daarvan al in dit tweede deel aanwezig was, maar ik zou toch even opletten moest je een doorsnee klassieke RPG verwachten.