Panzer Front Ausf. B (2004)

PlayStation 2
Strategy / Simulation

Ontwikkeld door Enterbrain
Uitgegeven door Enterbrain en 505

Panzer Front Ausf. B is een tank simulatie game, die zich afspeelt tijdens de Afrika campagne van de tweede wereld oorlog. Speel als de Duitse, Britse of Italiaanse legers en neem controle over een van hun tank squadrons. Bestuur je tanks individueel of geef ze orders. Probeer je strategische doelstellingen zo goed mogelijk te halen, om zo de waarheidsgetrouwe missions tot een goed einde te brengen. Ook alle eenheden en hun details zijn historisch accuraat.

JWD
Dit spel vind erg leuk om te spelen. bestuur je eigen tank in WWii tijdens de slag om Frankrijk en Noord-Afrika. Het is wel een echte simulator en dus erg pittig maar je kunt zelf de instellingen veranderen als je eerst wilt wennen aan de besturing. Beeld kwaliteit is niet super maar de gameplay is wel erg leuk. het is wel jammer dat er maar zo weinig missies zijn. Over het algemeen een leuke tank sim voor de PS2 waar je wel even zoet mee bent!