menu

Battle of Giants: Dinosaurs (2008)

Alternatieve titel: Dinosaurs: Strijd der Giganten

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Nintendo 3DS / Nintendo DS
Action
single player / multi player

Ontwikkeld door Ubisoft
Uitgegeven door Ubisoft

De dinosauriërs zijn niet langer uitgestorven. De allergrootste beesten uit de geschiedenis zijn weer springlevend en oppermachtig. Kies je favoriete dinosaurus uit 26 verschillende soorten, en train hem tot de sterkste van de prehistorie. Je kunt met vrienden de strijd aangaan om te kijken wie de sterkste dino getraind heeft. Je kunt een monstergevecht aangaan en uitmaken wie de machtigste dinosaurus uit de prehistorie heeft getraind.

zoeken in:
avatar van Tha Luz
Wat een prachtige naam zeg.

avatar van JustMike
3,0
Wat is het verschil tussen deze en die andere?

Battle of giants.
Het is echt heel vermakelijk hoor, grappige missies. Vaak gespeeld. Maar wel snel uitgespeeld. Ik had deze gekocht omdat ik hem een keer bij een vriend had gespeeld. En dat was een aan de ene kant goede maar aan de andere kant slechte keuze. Het was een grappig spel. Maar door de korte speelduur, heb ik hem al snel weer doorverkocht.
Maarja, dat is DS.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:47 uur

geplaatst: vandaag om 14:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.