Deep Fighter (2000)

PC / Sega Dreamcast
Action / Simulation

Ontwikkeld door Criterion
Uitgegeven door Ubisoft

In het spel ben jij een bestuurder van een grote onderzeëer. Jouw volk wordt bedreigd met de ondergang, en daarom wordt er een gigantisch moederschip gebouwd zodat men daar in kan vluchten indien het water het volk zal overstromen. Jij bent verantwoordelijk voor deze onderzeëer en is het jouw taak om te zorgen dat de mensen een veilig onderkomen hebben. Je hebt verschillende wapens tot je beschikking om tegenstanders of obstakels mee uit te schakelen. Ook moet je grondstoffen verzamelen om het voortbestaan van je volk te garanderen. Er zijn vier verschillende werelden die je moet verkennen, te weten Paradise, Atlantis, Jungle en Abyss.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.