menu

Strong Bad's Cool Game for Attractive People Episode 3: Baddest of the Bands (2008)

Alternatieve titel: SBCG4AP Episode 3: Baddest of the Bands

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Nintendo Wii / PC / PlayStation 3
Adventure
single player

Ontwikkeld door Telltale
Uitgegeven door Telltale

De derde episode uit het eerste Strong Bad seizoen. Op jacht naar geld besluit Strong Bad zijn eigen band op te richten. Hij trekt zijn lederen jas aan, pakt zijn gitaar en betreed de wereld van de 'Rock and Roll'. Heeft Strong Bad het in zich om het publiek voor zich te winnen, of gaat hij een schaamteloze afgang tegemoet?

zoeken in:
avatar van Donkerwoud
3,0
Meer spannende avonturen met de bekende typetjes en hun irritante bliepjes, woordgrapjes, slapstick momentjes en andere ongein. Dit deel is niet echt uitdagend of erg divers qua gameplay, maar het prettig lollige sfeertje maakt veel goed. Vooral de spoofs op muziekgenres vallen bij mij goed in de smaak.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:35 uur

geplaatst: vandaag om 10:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.