Disney Sing It (2008)

PlayStation 2 / PlayStation 3 / Nintendo Wii / Xbox 360 / PC
Music

Ontwikkeld door Zoë Mode
Uitgegeven door Disney

Disney Sing It is een karaokespel waarbij je meer dan 35 liedjes kunt zingen uit Disney producties als Camp Rock, High School Musical, Hannah Montana, Aly & AJ, Jesse McCartney en meer, maar ook uit tekenfilms als The Lion king en Pocahontas. Probeer de liedjes zo goed mogelijk te zingen en verdien de meeste punten.

joeri592
lijkt me niet echt leuk

Ook mij lijkt het wel een leuk spel.

avatar van wiiplayer
2,0
Simpele shit die niet kan tippen aan SingStar. Alleen maar nummers van HighSchoolMusical, Cyrus, Hannah Montana en Camp Rock. Oftewel muziek die me niet aanstaat. Manier van spelen daarentegen is het zelfde als bij SingStar en dat is wel leuk. Ook slecht aan dit deel is dat je jezelf niet terug kan horen zingen.

dit spel vandaag gratis bij twee goede microfoons bijgekregen. Wat nu met dit ... ehum... spel.