Hamburger (1982)

Alternatieve titels: BurgerTime | Arcade Archives Burger Time

Arcade / Intellivision / Apple II / Mattel Aquarius / Atari Video Computer System / Texas Instruments TI-99 / Commodore 64/128 / ColecoVision / Nintendo Entertainment System / MSX Series PC / Famicom Disk System / PC / PlayStation / PlayStation 2 / Mobile / Nintendo Wii / Nintendo Switch / PlayStation 4 / Evercade VS / Evercade EXP
Platform
single player / multi player (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Data East
Uitgegeven door Data East, Midway, Mattel, Texas Instruments, Interceptor Micro's, Coleco, Dempa Shimbunsha, Namco, G-Mode en Hamster

Chef Peper moet enkele reusachtige broodjes hamburger maken. Dit doet hij door de ingrediënten, bestaande uit witte bollen, sla, kaas en tomaat op elkaar te stapelen. Hij wordt echter gehinderd in zijn werk door boze eieren, worsten en augurken! Baan je een weg door het level, verzamel alle ingrediënten en stamp ze naar een lager gelegen gedeelte totdat je hamburgers klaar zijn.

Leeuk spel waarbij je met de kok hamburgers moet maken door over platforms te lopen waarbij de delen naar beneden vallen op het bordje. Daarbij moet je steeds oppassen voor de rondlopende worsten en omeletten die e kunnen insluiten en te grazen kunnen nemen. En die worden met het level talrijker.

avatar van ZAP!
Vind deze ook wel leuk, erg droogjes allemaal. En nog best pittig om klaar te spelen, al moet ik er waarschijnlijk ook weer even in komen (van en op de trappetjes gaan en komen is nog geen sinecure). Geen volle mep, dus (vooralsnog) geen stem (was anders 3,5* à 4,0* geworden).