War Gods (1997)

Nintendo 64 / PC / PlayStation / Arcade
Fighting

Ontwikkeld door Midway en Eurocom
Uitgegeven door GT en Midway

In deze game is het de bedoeling je tegenstander tot moes te slaan. Je kan kiezen uit tien verschillende characters, allemaal gebaseerd op een oude beschaving. Ieder character kent een gevarieerd aanbod aan moves en ieder heeft zijn eigen finishing move om de tegenstander op een gruwelijke manier te vermoorden. Vecht in verschillende omgevingen en wordt de ultieme Wargod!

avatar van Mega Man
Naast deze Beat 'm Up kocht ik indertijd ook Dark Rift en Mace: The Dark Age. War Gods is slechts een aftreksel van Mortal Kombat met maar bar weinig opties.