Blast Works (2008)

Nintendo Wii

Ontwikkeld door Budcat
Uitgegeven door Majesco

Blast Works is een 'side-scrolling' shooter waarin spelers hun eigen game kunnen maken. Dit kun je doen door je eigen speelvelden, schepen en vijandelijke schepen te ontwerpen. Daarnaast kun je stukjes en wapens van vernietigde schepen absorberen om te gebruiken voor je eigen verdediging. Er zijn meer dan veertien verschillende land-, lucht- en zeemissies waarin je alle vijandelijke schepen moet vernietigen. Hierdoor kun je groeien en krijg je uiteindelijk een gigantisch schip. Hoe groter je schip, hoe makkelijker het is om je te verdedigen tegen vijandelijke vuurkracht. Je kunt ook je schip uitbreiden in de Hangar door speciale wapens, geavanceerde systemen en bepantsering toe te voegen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.